shaaaa

sitter och kollar christine nu samtidigt som jag smsas och spelar tepz, ett spel som jag är proffs på må jag säga. Ska iaf krypa mig ner under täcket nu och sakna någon att hålla om!

Har iaf efter att görlsen åkt hem vart ute och gått för att lätta hjärnan, hjärnan blir tung om man har för mycket att tänka på. så nu är min kanske 2kg lättare, nu behöver jag inte tänka alls. Sen har jag också kolla den rätte förrosing, rätt person vann för han va snyggast och sen så har jag kollar desperata. OHNEJ!!! JAG HAR GLÖMT ANDRA AVENYN! fan, men då har jag något och kolla på imon! det är tur.

serie freak? JA-A.

godnatt!


Idol!

Idag lekte vi idol. Mimmi var fru bagge, elin var herr bagge och jag var fröken idol. Vi är rätt bra på den leken, dom är hårda och rättvisa och jag är nervös och måste ha vatten - som det ska vara då ;)

Här är bilder från Idolawdichen!


Herr och fru Bagge i jurysoffan!


En nervös idoldeltagare, jag fick numret 1337, det betyder Elit och bara det säger ju att jag gick vidare;) hähä

äkta glädje

pjuuu, elin är inte ledsen för att hon inte blev dagenshjälte iaf. Hon tycker nog lika mycket som jag att idominbruttan skulle vinna detta!


Här är en bild på äkta lycka, inget fake, inge pose, bara glädje som tre kompisar kan få fram :)


Man ser inte så mycket av allt, bara ett par gula tänder, en hand och en svart Elin,
hon påminner om tjejen i brunnen somkommer upp i the ring.
Nej nu blev jag rädd, och förlåt elin. Du ser mer ut som en Elin :)

Dagens hjälte

Den första nomineringen ger jag till mimmi, för att hon finns, är positiv och skapar en balans i allt löjligt jag och elin gör. Hon är alltid glad och lockar alltid fram ett skratt, idag blir hon nominerad till hjälte för att hon klarade att äta skolans korv, det krävs ett starkt pyske för det! Applåder

Den andra nomineringen går till Elin, av nästan samma anledning som mimmi, hon finns där och vi är läskigt lika. Idag blir hon nominerad till hjälte för att hon inte gick hem när jag prick missat min buss, istället tvingades hon stå ut med mig i en halvtimme, hon är tapper!

Den tredje nomineringen går till en tjej vi kallar Idomin, nomineringen går till henne för att hon förmodligen gett mig några extra magrutor idag under min träning. Det är inte många saker som under en träning gör att jag och Elin verkligen ligger på golvet och skrattar! Men "idomintjejen" lyckades med det TACK!

och dagens hjälte blir då, bapadadaaaaaaaa...
Idomintjejen! För att hon gav mig extra träning och var extremt rolig utan att göra något speciellt. Om alla vore som dig skulle min mage vara trimmad nu, och det är en sak alla vill!


tränaaa

Hej vänner,
sitter i soffan och tjockar mig. Ska snart byta om och packa väskan sen ska ja dra och röra på fläsket. Kan behövas, och jag ääälskar kicken man får efter att ha tränat, man blir så sjukt stolt över sig själv samtidigt som man är sjukt trött :) iaf så har jag tränat inför låten jag TROR jag ska sjunga på idol nu, haha läskigaste EVEEEER!!!!

Nu ska jag iaf byta om :) skriver mer sen, hejrå

gårDAGENS HJÄLTE

Ja då kör vi igen, idag vet jag dock vem som blev gårdagens hjälte för personen är med i alla två nomineringar. haha alla två? kan man säga så :D iaf så blev det inte mer än två ;)

första nomineringen går till mamma för att hon vet att jag älskar ica maxi, och fast hon tycker att det är en konstig sak att älska så tog hon mig dit. Snällt tycker jag!

Andra nomineringen går till mamma och pappa och Ralf för att mamma och pappa lyckades få ihop det här vackra konstycket med mig. Sen så lyckades raffe och mamma att uppfostra mig till den perfekta flickan jag är idag. Så tacka inte mig för att jag är perfekt, tacka dessa tre liv.

Gårdagens hjälte är alltså mamma, mest för anledningen att hon både skapat mig och uppfostrat mig, sen för att hon tog mig till maxi ica också! GRATTIS på henne!

svetthanni

tjeeeeeeena
nu sitter jag här i min helt perfekt mjuka säng efter mitt andra träningspass för dagen. Eller okej, ja tog en powerwalk imorse och har precis vart på friskis, men en powerwalk gör mycket om man verkligen kör PAWÄR!! Så nu väntar jag på mat, köttfärsgratäng m-mm.

Har fått god mat hela veckan och det har vart ett paradis för mig. Gud välsigne tack för maten amen liksom! Nej vad tjock jag låter nu, mamma sa till och med att jag blivit smalare idag. Det stärkte mitt självförtroende och gjorde så jag prestrerade bäst idag på passet! JAG ÄR HELT KLART BÄST!

elin däremot har något kontsigt för sig, antingen har hon tröttnat på mig eller på att träna, jag tror på det sist nämnda, för jag är ingen sån man tröttnar på :)

sjukhanni

Tjabba!
Nu sitter jag i min säng, klockan är två och jag känner redan att dagen inte behöver vara längre.
Jag har fått en sjukdom, den är väldigt vanlig hos äldre och speciellt pansionärer.
Det är allvarligt om man är en tonåring som ska njuta av livet

- det är så att jag har fått en sjukdom som heter sleeplajkaoldie!
Den sjukdomen innebär att man är trött runt nio-tio tiden på morgonen och vaknar av sig själv runt åtta.. . Jag har haft sjukdomen i ca två-tre veckor och de känns som halva dagen gått när alla andra vaknar klockan två.
Jag tror sjukdomen smittar och att det var min mamma som smitta mig, och sen smittade jag min lillasyster.
hon är bara 13 år och har sleeplajkaoldie! stackarn.. .

Idag har jag iaf redan hunnit vara ute och tränat, vart och ätit en lunch på maxi ica med mamma och grubblat över vad resten av dagen har att erbjuda. klockan fyra blir det träning!

Dagens hjälte

Jag tänkte införa en ny kategori här på bloggen. Dagens hjälte.
Jag ska alltså utse en person som förgyllt min dag!

Dom nominerade för idag är Sören, ralfocheva, och mina systrar

Sören-
Sören förtjänar en nominering för att jag i flera dagar har vart sugen på choklad. Men utan havregryn, margarin och pengar har jag varken kunnat göra kladdkaka, negerbollar ELLER köpt chocklad! Jag tror Sören läste mina tankar, för han hade idag köpt en sttooooor fet chockladmuffins!!!!!! jag hann tyvärr inte njuta av den så länge eftersom att jag skulle med bussen och fick trycka i mig den på fyra minuter. Men iblnd är det godast att pula i sig saker!!

Ralf och Eva-
Min andra nominering går till Ralf och Eva som lyckades så bra med att skapa Emma Berglund. Hade det inte vart Ralf och Eva så skulle emma inte finnas och då så skulle jag inte fått äta Kina mat idag som Rune bjöd på och jag skulle inte ha någon som ränkas som både kompis och syster. congrätz igen EmmaBEE

Mina systrar-
Den sista nomineringen går till Emma och Nina för att dom är dom, helt sjuka i huvudet men helt okeja ändårå, dom gjorde middagen till ett rent nöje och har barnasinnet i sig (svårt ord jag fick med)

Äh, dagens hjälte är självklart Sören! Han läste lixx mina tankar och chocklad är vad en dam i min ålder behöver för att överleva dagen! GODNATT och grattis Sören

hej,

mobilkameran är bra och jag har stora ögon!
blablablablbblalablaa.. . så stora att jag ser galen ut (a)


Sommarplaner!

Hej bloggen,
vaken lika tidigt som vandligt! It sucks! Men jag är pigg och det är så skönt att inte sova bort hela dagen.
Iaf så åkte jag till min fru igår vid kvällskvisten, kollade letsdance, one tree hill och sen så chatta vi, haha. Men vi cäma ingenting, katastrof alltså ;) bröt våra traditioner där alltså. men det kanske bara är bra =D

Iaf planerade vi lite för sommaren och jag säger bara såhär
"Jag är huuur taggad som helst och hoppas verkligen vi gör de och att det blir av!!! Hoppas elin vill lika mycket som jag för då är de inge snack om saken!! sååå jävla underbart!"

om en vecka söker ja till idol och jag måste välja låt! HEJDÅ


nästa vecka in my hjärta!!!

hej vackra!
Ligger i soffan nu och kollar på Greys,
har precis letat fram kvitton till my old mobil för den ska säljas :) hihi.
min nya är bäst, eller det jag fattar hittils. vet inte hur man får ljudlös HAHA så sämst

Iaf så blir hlegens planer att idag vara med elin? tyckte vi bestämde de så vi får se när hjärtat vaknar hur de blir :D
Sen imorgon så ska jag till ralf till klockan fyyyra och fira Emma, vi ska tyligen ut och äta också, blir myyys!
Sen söndag blir det träning och FRIDA ska firas :D hihi

Nästa vecka då,
måndag och tisdag ska jag chilla gaalet och förbereda mig för vad som ska hända.
ONSDAG: nationella i Svenska
TORSDAG: Fira sandra som fyller 21 år! CONGRATS!
FREDAG: stockholm med bäjbiiii soooooooooom vi längtat :D höh
LÖRDAG: söka till IDOL
SÖNDAG: träning!!!!! I love it!

blir alla tiders det här. hih, okej onsdagen är väl inte det roligaste men jag är inte ett dugg nervös, jag vet att jag har lätt för att uttrycka mig i text och därför vet jag redan nu att jag inte behöver oroa mig! Den talangen har jag fått av min mor och mobilen har jag fått av min far :D

pinkmobajl

åh vad jag gillar min rosa nya mobil :)


mysdag

Idag har jag lekt i skolan med elin för det mesta. Först hade vi historia, och vi var bra och sofisikerade.
Sen lunch och praktiskmarknadsföring. Vi blev klar med vårt arbete och därför är kursen avslutad nu :D weej, skickade också in idrottsuppgiften som jag va lite sen med, så nu mina damer och herrar så är hanni ledig on fredag =D weheej!!! lycka där må jag säga! Sen kom älskade mims, vi blev jätte glada och idrottade!!

Våffeldagen idag hihi åt två stycken men sen så motionerade jag bort det. Kom nämligen nyss hem från en hetsig runda. hähä. Jag är duktig! imorgon blir det antingen träning sen hem eller hem sen motionera ELLER åka hem till pappsen, den som lever får se.. . Lutar åt alternativ TVÅ just nu.. .

känner at min blogg är riktigt tråkig för stunden, men grejen är att vi har så SJUKT kul hela tiden i skolan så det skulle vara svårt och jobbigt att välja ut något och skriva ner allt detaljerat :D

plugg plugg plugg

oh jises vad jag pluggat idag, mer än någonsin tror jag,

först så var jag så sjukt duktig på lektionerna idag i skolan. på praktisk marknadsföring så kjobbade jag och elin oavbrutet som två blixtrar och är klar med hela kursen imorgon,. hur skönt låter inte de? Så då blir det sovmorgon och håltimmar för oss..
Sen påmatten så var jag verkligen fokuserad på att fatta - vilket jag tillslut gjorde och kunde jobba flitigt med mina görls

På försäljning och Service var det samma sak, vi fick gå hem och jobba om vi ville, brukar göra så annars men vet att jag inte får något gjort så jag satt i skolan och gjorde klart allt, skit duktigt av mig juu :D Sen så åkte jag hem och gissa vad?

JAG HAR SKRIVIT KLART MITT ARBETE OM DROTTNING KRISTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det är faktiskt så jääävla bra av mig! riktigt stolt, eller okej jag har diskussionen kvar men den tänkte jag antingen göra senare idag ELLER imorgon, för det är enkelt, har hjärna för det där med diskussioner om man säger så.

Ska plugga den här veckan så jävla bra så jag slipper gå till skolan på fredag! och än så länge ser det lovande ut! fan vad taggad jag blir!!!!!!

belönar mig med tvkväll från sju till halvelva! och KEBAB

hejbloggis

Svar till anonym:
Vilken tur att du berättade det för mig för jag är ju nästan lika tom som Linda Rosind i hjärnan (y) APA!



Nu sitter jag förövrigt i skolan och saknar mimmi, hon är så nära, men ändå så långt borta! En till sak jag saknar är att ha en mobil, så jag inte missar världen efter som att jag är så sjuukt trött på att sitta vid datorn och sådär ;) går ju ändå på thorre = att man sitter vid datorn jämt!

Nu ska jag vara social här med mina vänner Amanda och Elin.

ETT STORT PEÄSS TYP!!!
igår tränad jag så jävla hårt, så jävla sköönt!!!

ninas hårs äventyr

Allt började i lördags, när jag vakna så var det hysterik på selkroken!
Nina kom hem och var gul i håret, vilket inte uppskattades av familjen, tror inte hon uppskatta sin färg själv om jag ska vara ärlig. Så vi åkte till köpis och köpte nå konstigt skum som gjorde håret rött, hähä det var skit kul. Men vi färgade bort det ganska snabbt och det blev rödbrunt, så vi fick färga det igen och då blev det typ mörkt brunt. mycket finare plus att hon fick en skinnjacka ;) häh


först gul!


sen rött


Sen brunt!

godmorning sunshine

Hej ni läsare på andra sidan nätvärket. Här sitter jag i godanro och myser med mms och bbe (läs: mimmimussaft och björnbärselin), vi är flitiga och jobbar svenska. hähä svenne jäkel!

här är en bild för jag orkar ine skriva


gammal bild hähä

Nya älsklingar!


mina nya snyggingar. Nu ska jag mäjka awt med HEG - hertiginnanelligirl

godmårning :)

Hej vännisar,

vaknade nyss efter ca 11 timmars sömn, helt insane!
Jag och mamma låg och kollade robinsson igår, rätt bra faktiskt, kul att de va i ett träsk, verkade lite hårdare och sådär då :) Skulle egentligen ut men hade sovit fyraa timmar och runt sex tiden va jag så trött att jag knappt kunde stå upp hahah..Så när robinson va sjukt så bestämde jag och mamma oss för att sova - typ nio en lördag kväll. komiskt!

Men nu är jag vaken i skaplig til och har sovit ut rejält, så nu kan jag ta den här dagen med storm, höhö


döden dö

Har vart igång hela dagen, riktig drama här på selkroken förstår ni. haha, nu efteråt har det varit rätt komiskt egentligen, och allt handlade om hår :)

Iaf så har jag som jag sa sovit fyra timmar i natt så nu är jag helt slut efter allt tjat, valbo, handla sen fika och leka frisör :p jag känner att jag är så trött att jag nästan mår illa. och jag som är sugen på att tagga ny fest, man tackar väl inte nej om man är bjuden ? ;) aja allefall så får vi se hure blir med allt.elin är nog död hon svarar inte när man försöker få tag på henne, fan vad handikappad jag känner mig nu alltså, ingen mobil och ingen elin! Helt desperat :p

Har iaf hittat dom sötaste skorna som jag ska köpa I think IMORGON!!! om de blir som jag vill, sen så ska jag till sthlm snart också. det blir bäst !!

Äh nu ska jag tagga för käk, så kan jag gå och lägga mig som värsta panjoneren om de inte blir ferre :)
PUSSOCHKRAAAM


jästerdäj

Här ligger jag i sängen efter fyra timmars sömn och ett ont ben (y) halleluja föfan :)

Igår blidde det party men FAN vad det spårade ut! och bussresan hem var nästan mer kaos en själva festen, haha blev på puttat på bussen av polisen sen fick man skit för de för att vi råkade bli puttat först :s psykopater alltså.

Allefall så drog vi sen och käka gratis, tog de chill och drog på "efterfest" lära ju dra fortare än vi kom dit och ah, hela kvällen va ju kaos. Tur att jag och Elin har kul ändå, mihi!


SIM inaktivt

DRIVER TELE2 MED MIG?!?!

pappa beställde en mobil till mig i onsdags (ttaaaaaaaack) och den skulle komma först om NITTON dagar, jag valde att ha kvar nummret så vi flytade över mitt nummer till ett abonemang, något som tele2 tydligen redan gjort? För nu är mitt sim iaktivt och jag kan inte använda mobilen? Åååååh så nu ska jag alltså vara utan mobil i ca 20 dagar innan jag får än igen? ah men kul tele2!

ÄT BAJJJJJJSSSSS

sällan jag och mobiler


Nu ska jag iaf sminka mig, sen möta den här pullan om hon inte sovit över (?) och traska till skolan, där kommer mimmi vara och det blir myyys!

favoriter från bianco


Gaah vad snygga dessa skor är alltså! Och dom billigaste är dom snyggaste och hur bra är inte de lix?
Kanske köpa i sthlm? Time will show!! längta

de börjar bli vår i Gävle =)

Nu sitter jag och kollar på sveriges värsta bilförare. HAHA riktigt kul faktiskt. Alla är ju helt galna.. .

Idag har jag först myst i skolan med elin, sen kom mimmi och myste också! Sen efter en låång skoldag fick vi halvspringa till Elin, hämta hennes träningskläder, dricka lite vatten och skynda oss till fjärran för att köra ett pass på friskis =) Mamma kom dit också!

Träna lite sen hem och städa, äta, duscha och nu ska jag plugga tills jag går och läger mig. Blir jag klar så ska jag damsuga, annars får de hända imorgon! IMORGON BLIR BÄST ELLIGÖRL!!!


Mimmi och Jag utanför skolan i solisar =)

En idisk hannii


en dag som idag

Jag älskar att det blir mer och mer vår hela tiden!
Sitter i skolan med Elin, Patte, Jimmy och madde, kvarten gick för han blev retad och ledsen. Dumma pojkar det finns =(



nä nu ska jag tagga inför en långskoldag samt träning direkt efter skolan, skönt att röra på sig!
puss

mysdag!

Mitt humör är verkligen på topp! Började med att det var soool ute! helt underbart så de blev vår outfit! vilket innebär jeans, blommigt linne och tygskor utan strumpor i - feeeeeliiing! Så självklart skinnjacka!

Gick till skolan med elin, jobbade flitigt och variabelt på historian och sen kom lunchen då vi chilla galet. Började med kek sen sprang vi ut i solen på hemligt uppdrag,haha . Vi fick klättra på en snöhög, men snön håller ju på att smälta så att den högen var alldeles mjuk och HELA mitt ben försvann. Tur att Elin fanns att dra uppmig.

Sen chillade vi galet med bella och madde, åt upp deras M&M ocg fixa lite. Blev mässan sen och jag och elin kanske inte lyckades ap bra! Erik förstörde våran brevlåda! Det är verkligen någonting med han och brevlådor alltså! Så iaf så åt vi massa godis och chips och tobbe hade rakat sig. Ja var förstportad hos patrik. vilken dum männska. Men de löste sig med lite fjäsk! haha!

Efter skolan så gick jag och mina älskade Elin och Mimmi och amanda till staden. Ja skulle egentligen till pappa men Elin skulle ju ta spruta och ingen ska behöva utstå smärta själv så jag väntade med henne i typ en och en halvtimme :) Sen fick jag nog känna mer smärta än henne. Har fortfarande ont i handen för hons tröck så hååårt!

Efter spruttagandet så promenixa jag till pappa och umgicks med han. runt åtta kom annelie och sandra och jag, pappa och annelie kollade på hockey och snarka skit. Men nu är det här ett sådär långt inlägg som ingen orkar läsa så jag kan lika gärna skriva världens hemlis här nere utan att någon kan se det : elin är söt. Hemligstämplat alltså för om hon får veta de så får hon så mycket luft och thjatar om hur söt hon är i en vecka, då blir ju jag avis!

v-v-v-våårrr

Har våren kommit till gävle? :)
Jag och elin tror så, men jag vågar inte hoppas allt för mycket (a)


Att ha en vän när man är ledsen det är bra AHA

Hej bloggis

Sitter i skolan nu med min fränd elin och jag kan ju säga att jag fattar INGETING just nu. så jävla segt och bajs och åååh. amerikanska revolutionen kan ju suga svensk!

Iaf så är det lasange i skolan idag, och mimi kommer och kekar med oss. det gilas för hon är söööt! hih. Men iaf så ska jag följa med elin sen och ta en spruta.  Kan ju lova att jag får mer ont i min hand en elin får i armen för hon trycker handen så jävla hårt! kan typ bli blå och ha ont som fan efteråt. Men elin är ju så söt när hon ska ta sprutan så det är lätt värt de :D maha.

Efter sprutan ska jag promenixa HELA vägen till pappa för att det inte går bussar dit. så jävla apdrygt faktiskt!


idag blev jag strypen!

Hej bloggen
länge sen jag skrev här med livet leker lite extra mycket just nu och jag har inte haft tid :)
Har njutit av att leka med min vänner och så istället vilket är underbaaart!
Är hemkommen från Mimmi där de bjöds på glass och varm hemmagjord chockladsås.
Mimmi borde verkligen bli kock :o helt makalöst! - hah kul ord.

För er som inte visste de så HATAR jag och har fobi mot folk som tar på min hals, jag kan ibland tycka det är jobbigt när jag själv gör de. Men såklart finns det idioter, idag var det en KILLE som tig strypgrepp på mig. Jag fick vääärldens panik och trodde helt seriöst att jag skulle dö :p haha. Så jag tog tag i hans hals. Tröck hååårt och han tröck hårdare och hårdare. Så medans jag tröck hårdare jag med så gick jag mot han och slog hans huvud i väggen. jävla mongon det finns!

Det var min lilla historia om glass med chocklad sås och strypgrepp en härlig (?) blanding av dagen ;)

bff

hej sötnosar :)

Sitter nu och lyssnar på den ända låten jag har på min dator, haha lite mobbat
tänkte erätta att jag hade riktigt kul igår. Umgicks ju med mina bästa vänner,
började med att jag och elin umgicks och fixa oss, sen tog vi 20 över sex bussen från stan till mimmi,
och när vi hoppa av bussen på köpis så skrev mimmi ett sms att hon inte hade slutat än, så vi gick in påcoop och stog där och väntade ett tag på henne, efter ett tag så skriver hon "nu är jag hemma" hahha

så då fick vi traska dit i våra klackisar, mina gick sönder så jag ska kasta dom idag :) hih.
men om man kastar ett par får man ju köpa nya? ;)

Ah iaf så var vi där, åt middag, snacka skit, så kom matte
då åt vi efterrätt, kolla melodifestivalen och sen så sjöng vi singstar och hade kul :)

Efter det drog jag, matte och elin till en fest i valbo, mimmi orkade inte fölrja med, fast de förstår jag efterom att hon hade jobbat över och slitit HELA dagen :p

Iaf så blev de dans, och tre killar strippa för oss. HAHAHAH lite chockade till en början alltså :p

Har små sår över hela händerna så jag kan bara skriva med tummen och pekfingret, lite jobbigt så hejråå :D


alla smsar hannii

Jag och Nina prata om vad vi var i våra förra liv.
Eller de börja med att vi prata Elisabeth i letsdance för att hon såg ut som en kanin pga hennes tänder.

Nina - ah så jag måste ju vart ett troll i mitt förra liv?
Jag - haha för dina tänder?
Nina - hah neje!!!!
Jag - Jag måste vart nå riktigt snyggt så söt som jag är
Nina - du va nog en alla hjärtans dag godis, som gavs av kärlek och åts upp för att de va så sött

undra om hon vill ha pengar ;) för annars är hon "pain in the äääääääs" eller vare heter =D
nu har kurt och ALLA smsat mig enligt nina ;) snarka om poppis

pusstja

Gamla bilder

Har gått igenom bdb och hittat massa bilder :)


1 september 2007


ca ett år sen :)


fest hos frida - maj någongång förra året


två skakade elin och hanna efter deras livs åktur ;)


sommaren 2007


mysdag i bollan förra året


förra året :)


Hanna och melinda 2007


Hanna och Emma i somras


sista april 2008


linnea matilda hanna - grönan 2008


cf 2006


maj 2005 :) Emma Nina Hanna Rune


från Ninas Emo tid


Hanna och Stina 2007


En blond Hanna


hanna mikkis emma, 05-06 ?


Hanna och Jessica 06?

Kommer fler bilder sen

hehe

Hej sötnosar

Jag har vart vaken i mer än en timme MEN är ledig idag. Rätt jobbigt men jag är helt utvilad så de är samtidigt skönt :D moahaha

Nu är det iaf helg och jag ska njuta fulllllt ut eler va det heter.
Ville bara att ni skulle veta att jag lever =)
puss

I skolisen

Helluba!
Livet är fan bra nu, nästan på topp alltså =) Och jag är på bra humör fast de var  fisk i skolan, för jag har börjat sova rätt tid nu på nätterna, så jag kommer upp utan problem på morgonen och känner mig helt utvilad. Så grymt härligt!

Igår vart det myskväll med lillasyster, skulle egentligen vart med söt men ibland blir det inte som man planerar.
Iaf så kollade vi på tv hela kvällen, baka negerbollar och chilla f1 =) Hel mys på alla möjliga s1 =)




Hanna Idag


Du gör mig glad


Hanna Idag

Idag har jag en enkel outfit från Gina =) och jag är bacon i skallen idag,
inte tvättat håret sen söndags (a) hihi


uppe med tuppen

Idag vaknade jag kanske en halvtimme innan alarmet ringde, skönt faktiskt =) Känns verkligen som jag sovit ut.. . Iaf så har jag tillochmed hunnit titta på andra avenyn nu på morgonen ;) Inte varje dag man hinner med det ina! Så nu har jag typ en halvtimme på mig att göra vad jag vill.. . Men man brukar inte ha så mycket att göra på morgonen precis:p


bild från igår innan jag begav mig ut i snöstormen ;)

Hanna Idag

Im the most important thing in my life, står det på tröjan, och det stämmer :)


morgonstund har guld i mun

Godmorgon,
vaknade nyss av att jag trodde jag sovit över, men så var inte fallet. Huuur skönt som helst ju =)
så de blir slappis dag idag med mjukis och så eftersom att vi inte behöver vara i skolan länge alls.
hur mega skönt som heeeelst!!!

Så jag ska ligga kvar i sängen till kanske halv eller längre innan jag går upp - SKÖNT!

älsklingsmat

Nu ska jag äta en av mina älsklingsmaträtter
 - Spaggeti och kötfärrsås :D mmmmums!

och de konstigare är att ju äckligare det ser ut - desto godare blir de :D
massssssssssa käpshup också! nu känner jag lukten upp. MMMMMMmm-m


Cause I'm better then you


Hanna Idag

Så här ser då snyggingen själv ut idag ;) moahaha




ååååh

Den här datorn är ju helt hjäärndöd!!!!!!!! blir galen!
Tog EN jävla timme att omformatera den och den är fan SÄMRE nu än innan, så jävla kass
tog FURTI minuter att lyckas få in bilder från moilen, de va inte ens många bilder.

död åt datorn och lägg er framför en bil!

tralala




Varför känner jag
saknad efter något som jag aldrig haft?


We're one of a kind

Till mina älskade Elin och Mimmi <3 hihi, försök att sjunga med förresten, apkulju :D



We go together like ramma lamma lamma ka dinga da dinga dong
Remembered forever as shoo-bop sha whada whadda yippidy boom da boom
Chang chang changity chang shoo bop that's the way it should be
Waooo Yeah

We're one of a kind like dip da dip da dip do whap de dobby do
Our names are signed boogedy boogedy boogedy boogedy shooby do wap shoo bop
Chang chang changity chang shoo bop we'll always be like one
Wa-wa-wa-one

When we go out a night (oh-h oh)
And stars are shining bright (oh-h, oh)
Up in the skies above
Or at the high school dance
Where you can find romance maybe it might be lo-uh-uh-uh-uh-uh-uve

Ramma lamma lamma ka dingity ding da dong
Shoo bop shoo wadda wadda yippity boom da boom
Chang chang changity chang shoo bop
Dip da dip da dip do wop da dooby do
Boogy boogy boogy boogy shooby sho wap sho wap
Sha na na na na na na na yippity dip da do
Ramma lamma lamma ka dingity ding da dong
Shoo bop shoo wadda wadda yippity boom sha boom
Chang chang changity chang shoo bop
Yip da dip da dip shoo bopp sha dooby do
Boogedy boogedy boogedy boogedy shooby do wap sho bop
Sha na na na na na na na yippity dip da do
A womp bop a looma a womp bam boom

We're for each other like womp bop a looma a womp bam boom
Just like my brother is sha na na na na na na na yippity dip da do
Chang chang changity chang shoo bop we'll always be together
Waooo Yeah!

We'll always be together
We'll always be together
We'll always be together
We'll always be together
We'll always be together
We'll always be together
We'll always be together

I-landsproblem!



Dessa tre mobiler väljer jag mellan nu.. . det svåra är att alla har fördelar OCH nackdelar. men de är typ bara i designen de gäller.. .

Prada :
+
svart, bra kamera, går att använda till mycket, klassiskt utseende
- de är typ ett "tangentbord" som man fäller ut, och jag vill bara ha en helt stilren mobil utan några luck-historier


Nokia 5800 :
+
svart, liten, klassisk och musik mobil. TOUCH
- ingen bra kamera, vilket är vääldit viktigt


Samsung SGH-i900 :
+
touch, bra funktioner, BRA kamera
- jag vill ha en hel svart.. . svårt val..


Hitills lutar de mest åt samsungen FAST den är silver, hm.. . jag får tänka lite till!

vaken med tuppen

Idag känner jag mig helt klart bättre, har dock inte gått up p ur sängen än och är tom i magen, men jag känner mig rätt utvilad fast klockan är 20 i nio och jag vart uppe en timme :p det är rätt skönt att känna att man är bättre så nu kanske jag får gå till skolan imon och leka med min pudding ELIN ? :D

Funderar på om jag ska till pappa efter skolan imon också, eller om jag ska dit en annan dag i veckan. Time will show eller hur man stavar/säger..Aja, nu ska jag ta en dusch, tror det bara är jag sm är vaken, hihi.. !

disney dags

heeej.
Nu började prick disneydags ;) som jag ska se för de får man när man är sjuk moahah.
Har precis vaknat, eller för kanske 40 minuter sen, men inte orkat öppna ögonen förrän nu.
Känner mig hungrig men ändå inte. Helt illamående och ont i huvudet.. .

Har sovit bort mesta illamåendet så de blir väl bättre snart? hoppa hoppas hoppas.. .
Mitt mål var att vara frisk imon. men jag tror inte jag kommer de..

paljettbikini från H&M

Faaaaaan va bra dom här överdelarna skulle passa till mina paljett shorts! Den svarta var snyggast i modellen men tror jag vill ha den i rosa eller vit. Fast svart är ju fräsht de med :) blir antagligen beställning OM de inte kommer till vår lilla stad, man  vet ju inte med gävle alltså.


påminnelse till Elin :
Vi ska till stockholm SNAAAAAART!!! och jag har bestämt när nu =) hih HJÄRTA PÅ REJ!!

make me frisk

Nu är jag trött på att bara ligga i sängen, kommer fan få liggsår, hela helgen har ju vart planeradoch nu blir inget som de ska.. . . ååååh. GE MIG FRISKHET GUD!!!

jag ska iaf äta skorpa nu, så jag får i mig något =)
vätske ersättning är ju inte apgott =p

Nina , A geek

Nina Fredriksson, mer känd som "hannas lillasyster" är en tönt :)
Dels för att hon bara är född så men nu bevisar hon också sin töntighet.
Hon har en vittshirt i typ storlek xxxxxxl som hon skrivit med olika färger på.
Saker som "du är min bäjb" "muskler <333" "Joanna Ingrid Maria Helena" "28/8-07"

hahahahahahahahahah

- Så frågade jag var "ingrid" betydde, de va tydligen en kompis andra namn, så ah, dom tyckte nog de va kulare att kalla varandra för andra namnet HAHAH SKRATTTTTT!!!!!!! 

- Sen sa hon (smal som en sticka) "Nu har jag ju skrvit muskler här på armen för folk säger att jag lixom inte har muklermen nu kan dom asså inte säga de meeer.. ."

- och så fråga jag va "28/8-07" betydde. HAHA och de va när hon och två i hennes klass träffades första gången - första dagen i sexan  alltså ;)

SÅ RIGHT BACK AT YOU NINA!!!! som alltid är mean i din blogg som jag gör offentlig NU!!!

http://ninniigirl.blogg.se
http://ninniigirl.blogg.se

http://ninniigirl.blogg.se/

munter blogg

jaha, då va sommarens planer förstörda också. VAD VILL GUD MIG?!?!?!?!

Vi får styra upp det här EG, jag slår vad om att allt det här händer bara för att vi blev kristna igår!

helgens planer

Fredag:


  • Åka ner på stan med Elin
  • Träffa söt en snabbis
  • Hem, städa
  • Fixa sig
  • FESTAAAA!!

Lördag:

  • Slappa
  • Köpa glass
  • Åka till valbo till mimmi och obin
  • kika film
  • sova med söt

och sen söndag ta de lugnt träna och beck!

Men ALLT det där kan vi ju bara stryka! för jag är SJUK och jaga hatar de!!! Har planerat min helg sen i måndags och nu är ALLT Förstört faaan. Hoppas jag är frisk på söndag så jag kan åka till mimmi då,  vi hade ju planer och jag saknar människan!!!!


enbrytaihopföringentingdag

Allt är verkligen apa idag och jag är så jävla kall, en idiot verkligen. felåt, jag menar det men jag vet inte varför jag fortästter hålla på.. . En idiot är jag, jag vet om det men fortsätter ändå. och jag vet att du blir ledsen och jag vet att jag lovar mycket men bryter mer än så.

förlåt.
snart bryter jag ihop. Minsta lilla kan få mig att gråta.
men jag tänker inte gråta, så jag kommer stänga av mina känslor ändå mer, även fast jag vet att de blir värre


E D I T :
Som om inte de va jobbigt nog nu så spydde jag prick efter jag publicerat de här inlägget! jag har inte tid för att va sjuk :'(

när man saknar klassen.. .

.. så måste man ta till allt för att störa och irritera ettorna (y)

♥ Vi gömmer dooosan för ettorna till plasma tvn i uppehållsrummet
♥ sitter oh sjunger högt om gud i matsalen
♥ Tackar Gud för maten varje gång vi tar en matbit
♥ Sätter på låtar som "kramis låten" och sjunger högt för att överrösta alla

Det här är saker som vi brukar göra mot klassen för att få uppmärksamhet, för de är de bäästa vi veeeeeet..
stackars ettor som måste stå ut med oss en vecka till. HELG IDAG JUUUU


konversation

Jag och elin har gått på kibox EN gång, och de va i janari.

Jag - alltså, jag vet inte om jag pallar de idag, känner mer för arobisk.. .
Elin - ja, alltså nä jag vet inte
Jag - jo för jag känner typ att jag har tröttnat :s
SKRATT!!!!!

Alltså har jag tröttnat på något man inte kan tröttna på, som när jag skulle köpa grönt ist för rosa..
Sa typ att grönt var min nya färg och att jag bara skulle ha grönt, men jag köpte bara rosa.. .

Sen frågade Elin varför jag inte köpte "min nya färg" ;)
Jag ba "nä men jag har tröttnat" .. och har inget grönt (a)


eller ifs så har jag den ljus gröna/turkosa SO WHAT tröjan (a)

Dagens Hanniiiiiiiii

Så här ser jag ut idag, fast det här är gamla bilder .
Kör på pumps och skinnjacka idag för att demonstrera mot vintern!
Ge oss Sommarrrrrrr!!!!!!!!




give it to me

med lite lycka är den här min inom en snaaaar framtid

          Samsung SGH-F480 Rosa

efterrätten i skolan förstör mina mål

Yes ni läste rätt. Jag har bestämt mig för att strunta i onyttiga saker och träna fem ggr i veckan. Eller tre pass och två motioneringar. Men den här veckan kommerdet bli fyra pass och minst två motioneringar..

I måndags tränade jag ett hårt pass med mamma,
samma lika igår. PLUS att jag gick ut och gick i en och en halv timme i HÖG takt!
huvaliiigen. Sen ska jag göra 100stups varje kväll innan sängen väntar.

Hade bestämt mig för att vara nyttig idag och dricka 2dl vatten i timmen och vara jätte duktig MEN,
skolan har ju efterrätt - äppelpaj med vaniljsås, de går inte att tacka nej till.. .

Men jag tänkte, att om jag skriver varje dag om dagens "synder" och dagens kondition så kommer jag skärpa mig extra mycket och det är extra bra :) så om ni vill följa de fortsätt läsa, och om ni inte vill läsa de sååååå DILLIGAF!!! (does it look like I give a fuck?!)

Idag blir de förresten inte träning, har träningsverk och måste ladda för kibox imon!!

sötblogg

Jag och Elin sitter och läser några 11åringars bloggar. skit sött

Ett inlägg :

"asså? om man har sirap på spisen då ska man fan inte
gå därifrån som en jävla osklydig >:(

Till du vet vem det är.

/ Elin"

SÖTAST EVER TYCKER JAG OCH ELLAAAAAA

idol-hanna

Hej bloggis,
ligger i en soffa nu i skolan med elin oh chillar f1 framför mtv. Skriver också ett arbete, jäääääääätte kul *NOT* haha. Imorse vaknade jag tio min innan bussen gick, men jag han sminka mig och så ändå :) sen springa till bussen och så =) Den var tidig men jag hann ändå för att jag var så fääääst, alltså snabb!

När jag kom ner på stan och träffade elin så var jag hes. Lät som Idol-Alice. liiite tufft. höhö. Fast jag skulle hetat idol-hanna för er som är lite tröga :) mjaaaau . Nu ska elin in på hennes fabbo sida, gavlefesten :) och snart är det mat.

puss


Träning

Kollade på massa bilder idag från NY, gud vad jag saknar de, så himmla mycket. Vakna med ett leende på läpparna, somna med ångest över att veta att nästa dag var en dag närmare hemfärd. Ta mig tillbaka :)



och nu mina damer och o-damer, blir det träning med mami!


mjau

Om någon faller för DIG så måste ju ja vara oemotståndlig ;)


Sitter i skolan med min älskade Elin och kollar på teckande sune, så underbart. Har suttit här ett tag och höll nästan på att sova över i morse. hahah, vaknade när de va en kvart kvar till bussen men jag va så snabb så jag hann. . Hade skickat sms i sömnen inatt igen,  sist var det ju till dilan när jag skrev "Jag är på grönalund med gun" hhahaha lita chockad jag blev när jag vakna och dilan hade skrivit "va ? grönan nu?:S"

Sen så inatt så hade jag skrivit "Jeansen, fråga jeansen :) haha" och vaknade av att elin skrev "haha vadå jeansen?" snarka om att jag blev chockad :) Nog om de, jag mår illa och måste ner på stan och köpa dvd skivor nu :)
pusspusspussspusspusspusspusspusspusspusspuss


lite gammal bild

hejsan alla troll i trollskogen

Idag ska vi få lära oss hur man gör ett könsorgan, först två äpplen eller NEJ, apelsiner och sen en banan, då har vi gjort ett könsorgan. Kortet ska tas med till varje träningstillfälle. upphittat kort skickas till jaa.. . dom är gamla. NEJ imon äter vi INTE mat, fyy. Lunchkorv och potatismos. det lät äckligt JAAAAAA på onsdag är de spagetti och köttfärssås. Är inte vi här på fredagar? Nä vi är inte de. hihi vi vet inte de. vi kollade på schemat och visp har vi gjort ett könsorgan. Alltså fan att vi inte har ett företag.. .

Dessa ljuva ord har elin suttit och sagt till mig nu, jag har inte ens svarat :D haha vad elak jag är :) Tänkte bara säga att vi är coola, vi har fått praktik på våran skola hihi (coola-skola) okej, jag är trött och det här är impulsivt. Ska skrika nu och kolla hur elin reagerar .. hon fnittra, hejdå!



En Bebis


o-godmorgon :)

hej bloggen.Ligger heeeeelt trött i sängen fortfarande även fast alarmet ringde för en timme och tio minuter sen. Har alltså inte klivit ur sängenoch bussen går om 50 min ungefär. ååh, jag har sovit apdåligt inatt för att dagen igår slutade apapapapdålig.. . Hatar sånt och önskar att de inte hände. förlåt

Men dagens planer är iaf
♥ Skolan för att kolla praktiken
♥ Sova med Elin på lunchen
♥ hem, byta om, träna

sen vet jag inte mer. rätt chill alltså..

och iväääääääg

Nu har jag legat och myst framför two and a half men HELA dagen så skööönt och så skrattar man heeeela tiden också. Har iaf precis duchat och fixat mig lite alvt, nu är det bara sminkning sen ska jag iväg ;)

Har ingen praktikplats så jag och elin mste till skolan imon och prata med peter och kolla om vi ska vara i skolan ellerom vi får vara med en annan filur =) Får hoppas på de bästa rå. hähä.. Kom på att mimmi har praktik så de blir kanske inge leka om inte jag våldgästar henne .och nu ska jag snart iväg igen, bara snabb sminkning sen så är de klart =) hihi.

vasaloppet

heeeeej,
ligger i sängen nuoch kollar på vasaloppet HAHAH kollar man ett tag så blir man ju fan lite inne och jag orkar inte gå och byta kanal eftersom jag tappat bort min dosa till tvn :p hihi. Så ah, vasaloppet nu, 3km kvar. Vilket jävla liv jag har.

Ska jag vara ärlig så kollar jag på vasaloppet för att stänga av mina känslor helt och hållet.
Att känna sig tvingad att berätta något man verkligen inte vill MEN VET att man behöver är inte kul, inte kul alls.. .

RSS 2.0