vidiot!

Ååååh vilken v-idiot jag är!!!!!!!!! jag glömde ta upp de allra viktigaste som är världsaktuellt just nu! åååh. Jaja, jag får tvinga älskling att ställa upp på en vidjo ikväll så får ni se min "hemliga" pojkvän!
Men de klagar väl inte ni på, ni älskar ändå mina vidjosar :) hih, PUWZ


missförstånd.

Sitter just nu @ raffes pläjs och chillar helt lonely. Raffe är och tränar och nina hänger väl utanför nordea. Jag sitter och kollar lite sakr jag kköpte igår :)

Var ju i den kungliga huvudstaden med mina favorittjejer nina och elin och shoppa loss lite :) hade en mysig och rolig dag.
ajaaaaaaaaaa nog om sånt trams,

som ni kanske vet så är jag little miss populääääär och idag är de två fester jag är sugen på. MEN jag jobbar ju imorgon så de blir inget. Och imorgon tänkte jag öööööösa som fan för då jhänder massa kul. MEN jag jobbar ju på lördag och vi får världens bästa gäster imnorgon så de blir inget. Livet suger ibland :)

så nu ska jag ta vara på stunden i fotöljen här. PUWS

vidjoblogg


RÖTT VS MÖRKT

Nä, nu kan jag verkligen inte bestämma mig.. . ska jag fortsätta med den här röda färgen eller färga håret brunt? Det är så sjukt svårt att bestämma mig och jag själv ger mig inte något vettigt svar.. Så jag tänkte fråga ER, vad ni tycker.. .

(ochkommenterarniintesåmåstejagslåer,för jag vet att jag har många läsare på bloggen men inga kommentarer HAH)

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ RÖTT ELLER BRUNT?


klicka på bilderna för att se dom större

tacksamhet

Nu tänkte jag ta upp saker jag är tacksam över, för faktiskt. När man tänker på vad man är tacksam över, så blir man gladare, uppskattar allt mer och blir positiv :)

Jag är tacksam över att jag har världens bästa lillasyster, resten av familjen såklart, sen är jag tacksam över min bästa vän, mina restrerande vänner. Mitt jobb, att jag går i en bra skola, bor i mitt hus med tak över huvudet. Jag är helt enkelt tacksam för hela mitt liv och imorgon när jag vaknar så kommer jag vara tacksam över att ha en helt ny dag framför mig :)



Igår vart de P-p-p-partey igen. Den här gången var de vildare och så. Börja hos koffe med filip, elin och han. Sen kom Johanna. Efter ett tag skulle vi på krogen, de vart kaos och sluta med att vi splittrades helt och hållet. Jag och kristoffer drog till HL där man träffa lite folk och sådär :) Natten slutade bra och jag gick hem runt nio imorse. Kommer jag där i kort klänning, barbent och hööööga klackar. hahah, folk måste ju trott att jag vart ett one night stand.

Nu blir de Gossip Girl, sen ska jag träffa elin

Tummen blödde som mens

Hej på er där ute i den stora vida och mystiska världen full med spännande människor (mittlängstahejnågonsinibloggen!) Hoppas allt är bra med er.

Med mig är de göttttttt och jag ska bli bättre på mina apdejts här i bloggen, för eran skull. inte för att jag tycker de är kul, utan för att ni måste må grymt dåligt när ni inte vet vad jag har för mig om dagarna :)

Så först vill jag börja med att tacka min familj, mina kära vänner och framför allt mig själv, för mitt liv. Utan oss så skulle inte jag finnas! Sen vill jag säga att vad som hänt den senaste tiden är min hemlighet. Så nu har jag alltså haft jätte hemliga saker för mig, ELLER så orkar jag inte skriva om de :) hihi.

Igår iaf så va vi ute och gjorde staden osäker. Började med fest i sätra (ijo) så vi drog vidare med jimmy och oscar in till stan och dom gick på en fest som va så sjukt ofestig att vi fick skrattanfall och lära lämna lokalen, jag och elin då alltså. För man fick inte prata i normal ljudnuvå där inne. Man skulle viskprata. HAHAHHA. Så då drog vi till Claes lägenhet och så. Sen ner i en underjordisk lokal där de va party folket var lite underliga men roliga ändå och så :) haha.

Rummet var ett typ skyddsrum, inga stolar, inga bord, bara en snickarbänk som stod mot en vägg. Musiken var house och de var rött ljus i hela rummet. De va mest muffare där, från hela sverige och de första jag sa till elin var "Det här är kulisserna bakom MUF" haha.

Sen drog vi till hangloose. Där var kallo, christian och kanske tre till. i hela lokalen alltså. hahahahhaah, så vi var där tio minuter och sen drog vi vidare :D Kvällen slutade med att vi åt shesburgare och träffa snuttis somm fyllt 20 och sen koffe och filip.

Helt okej kväll med tanke på att vi inte ens skulle festa och körde typ nyktert. Det ända negativa var att jag va rödhårig

FELFELFEL

Nina gissade igår ppå att våran mamma heter pernilla. hon hade fel :)
Rätt svar var att jag korsade blygläpparna men eftersom ingen gissa på de så blire ingen som vann :D




Tänkte visa er min kavaljer till balen föresten. vi är te es em

Hannas halvsanningar

Ett av dessa påståenden är sant, kan ni lista ut vilken?

♥ Min mamma heter Pernilla
♥ Jag har hållt blygläpparna i kors
♥ Jag har en rosa mjukisdress på mig

SÅDÄRJA, gissa på nu ;)


my little secret

Min lilla hemlighet är att jag och min lillasyster alltid sover i samma säng, även fast hon brukar andas på mig.
Vi är dock inte bara två i sängen, Ludde ligger bredvid (gosedjur) och vi brukar prata med våra magar innan vi somnar.

MEN SÄG INGET TILL NÅGON

SCHYYYYY




DONT TELL ANYONE

Jag är fan skit snygg!

Konversation mellan mig och nina, lite för bra självförtroende kanske?

Nina - HANNA. De va en som sa att jag var sexig med lugg!
Jag - Ja,? jag har ju sagt att du är snygg ;)
Nina - Men han sa SEXIG, snygg är en HELT annan sak. JAG ÄR SEXIG
Jag - Jaaa, skönhet ligger ju i släkten :)
Nina - ajuste!

Lite senare

Jag - FAN NINA, jag är ju SKIT snygg i rött hår!!!!
Nina - Ja!! men jag måste se bättre, har bara sett ofixat
Jag - Ah du ska bara se mig när jag är fixad, får fan orgasm!
Nina - Så de typ rycker i pullan?
Jag - Du .. . De EXPLODERAR


Ny hårfärg!

Hej rödhårig Hanna :)


Foki


till johanna


=)

Godmorgon :)

När jag vaknade i morse kollade jag ut genom fönstret, såg gula löv och sen var dagen förstörd

hahah NOOT! igår hade jag otur, men idag blir en bra dag :) ska jobba nio timmar mellan 11-8 idag :) Sen ska jag åka direkt hem till min vän Elin :) blir bra reee! Ska jobba hela helgen tror jag för att få in kosing ;) Sen så trivs jag också på jobbet faktikst :) De är ju bra!



Nu till något helt annat, nämligen sånt ni inte förstår er på men måste skrivas för att jag vet att två personer kommer förstå.

NR ETT:
Jag var egentligen riktigt arg på dig och ville inte ta kontakt med dig förrän du insåg själv att du förstör dig själv och borde be om ursäkt, jag har hela tiden förstått att du ljugit men när du väl bekräfta det så kändes det så mycket värre för mig. När jag fick höra att du mådde dåligt igår så kunde jag inte hålla mig från att prata med dig, du är ändå en underbar vän och de borde du få höra oftare så kanske de hjälper dig att ta rätt väg <3

NR TVÅ:
Att få prata lite med Dig igår, betyder världen för mig


arrrrrrrrg


tufffffft


RSS 2.0