R.I.P Michael Jackson

Michael Jackson har dött i en hjärtattack bara 50år gammal, fick värsta chocken när jag hörde de och lära läsa om de på aftonbladet.se, och de stämde. Aftonbladet skrev de för ungefär en timme sen.. fan va hemskt alltså.. inte för att jag kände han men ändå


33cl på tre timmar,

Heej sitter och dricker ur samma 33cl läsk som jag börjas dricka ur för tre timmar sen.
Pinsamt säger snuttis, ekonomiskt säger jag :)

Idag har jag först köpt en bikini, sen åkte jag och elin till fjärran där vi stekte och lekte hela dagen :) tog min hojj hem, käka och sen har jag legat i källaren och glott typ :p har hänt en sak som gör att jag intevill blogga .......................... hejdå

butiken

Jag och nina cykla nyss iväg till butiken för att köpa majs. Haha
Jag är riktigt trött så jag skrattar åt de mesta men de här tar fan priset,
vi skulle gå in genom sånna där dörrar som öppnas när man kommer gående.
och jag höll på att gå in i dörren och typ går in mot mitten för att slippa så nina ehövde flytta sig lite mer åt hennes sida.
Så jag sa typ "aah jag höll på att gå in i dörren" och PANGGGGGGGG
så gick nina in i dörren, hahahhhahaha så kul.
SKREK av skratt, harnog aldrig skrattat så högt och så fult så vi började att skratta åt våra skratt och så va de två killar som gick bakom och jag tänkte typ "käre gode gud gör så dom är i ninas ålder" och så säger ena
"men heeeej hanna"
sen dog jag och köpte majs, nu ska jag snart åka :D puss

KULJUL

hej boggen, ligger i sängen nu, klockan är halv åtta och de betyder att jag har vart vaken i två timmar. Vaknade alltså HALV SEX!!! av världens mensvärk som jag inte ens önskar min värsta fiende föihälvädä. Ja så nu har jag typ spelat spel hela moronen, väntar på att alla ska vakna så vi kan åka och bada :) fast aah, de dröjernog kanske två timmar eller mer innan någon vaknar. F1 jobbit.. . .. . De drygaste är att jag somnade två, vilket betyder tre och en halv timmes sömn!!!!!!!!!!!!!!!!11!

Igår iaf så cyklade jag hem till elin, chillade först galet och sen så kollade vi på BFF, riktiga hemmafruar i NY (kan inte stava [a] )och sen på so you think you can dance. Kom hem efter en cykel tur typ vid halvtolv? ingen arning ja.. Men då åt jag middag och sen la jag mig i sängen typ, och tog de lugnt till jag somna. Hade så ont i magen att jag inte kunde somna och vaknar nu med magont. Känns ju så jävla bra :)

näääää nu ska jag kolla film :) KISSKISSKISS


smulan

Hej vackra :)
Idag tog jag och elin oss till köpis i valbo på våra vackra cyklar :) Gick bra och rätt fort men de va sjukt jävla ap varmt :D hahah, men skam den som ger sig, vi cykla på och va framme tidigare än väntat :) Gick runt, åt lite, och åkte ner på stan där vi gick runt lite också innan jag cyklade hem :) Snarka om att stjärten gör ont, och de värsta är att jag ska cykla hem till elin nu snart :) helt gääälet alltså :)

PS. ÄLSKLINGEN JOBBA PÅ ICA IDAG HAHAHAHHAHAHAHAH

Varför har jag världens sötaste kompis ?

heeeej bloggis

Vakna fär ett tag sen av sms och alarm på mobilen. Så nu måste jag ta mig upp och ta en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs för de är glassiiiiigt! aja whatevvahhh!
Mina planer för denna dag med SUPERDUPER fint väder är iaf att cykla till köpis med Elin, fattar inte varför vi måste cykla just idag när de är s¨sjuuuukt fint väder, vi kommer nog dö någonstans på vägen :) men om vi överlever s¨å  kommer vi iaf ha cyklat TVÅ mil idag, och de är inte fyskam :) Elin vill till skohuset, jag med egentligen fast jag ska nog inte köpa mer skor.. . Sen så blir de lunch på köpis, en sväng runt om i butikerna och cykla hem. Kanske hejja på stiven på hemväfen, han sa nämligen att han skulle liggai en pool efter vägen.

Igår föresten så va vi på bijo, såh baksmällan. oc jag kan man handen på hjärtat säga att de va den ROLIGASTE och SJUKASTE film jag sett. Skratta hela igenom och herreguuuuuud va bra den va. Kommer lätt se den igen för dom där skämten och sakerna är nog inte något jag kommer tröttna på :) Nu ska jag bjuda på en pinsam bild, de är nämligen så att jag och elin RÅKADE ha på oss samma kläder igår, HAHA


Heej

Idag har jag tagit de lugnt här hemma, eller jag har vart ute och gått sen suttit och ätit macka ute och nu sitter jag inne och planerar kvällen med Elin som entligen är hemma =D Det lutar åt supa, bijo, fika eller nattbad :) Jag röstar på två eller tre, som en luuugn start på veckan :) för de är ju mysigt båda delarna :) Men vi får se vad kvällen har att erbjuda.

Jag ska iaf ta en dusch, sen ska jag ge e ett ttips på hur man gör värdens enklaste smoothie med under 100kcal =)


Ny mysdress

Hej fiskar :)
Kom hem för kanske en timme sen och ska byta om och gå ut och gå nu :)
Tänkte först visa er min fina mysdress som jag köpte igår :)


MELAJK

Inte hemma.. .

Jag är inte hemma och kommer även att stanna borta för natten :)
kommer inte skriva mer blogg och så hörs vi  imorgon :) puss

Till Egg1

Elin, den här låten valde du att vi skulle spela när jag fyllde. hHAHA så här kommer den, för din skull
Bajs in the vagina

Hanni testar

Har ni testat dom nya OLW chipsen?
De är nämligen så att OLW har ökat sitt sortiment och gett ut fler smaker till oss chips-fantaster, hehe.
Sourcream&dill provade jag och lillasyster för ett tag sen, faktiskt riktigt konstig smak, inte äcklig och inte super god! men det funkade.

Idag var det Sourcream&Sweetchilis tur.. Denhär gången var det jag och mamma som smakade och dom här chipsen var faktiskt helt okej. Smakade nästan precis sourcream&onion fast med en starkare eftersmak, det var alltså där chilin spelade in sin roll. Och jag gillar verkligen påsens färg, lite annorlunda sådär :)



Chipsen får iaf 4/5 poäng av mig, över medel och strax under fullpott. Jag kommer alltså köpa dessa igen :)

Nog pratat om chirre nu, jag kom nyss hem efter att ha umgåtts med Melinda och Markus :) Haft det trevligt faktiskt och nu ska jag snart sova, är helt slut efter igår :) pusspuss

hanniistyle

Idag är de slappt. Men vafa, de är misommar dagen så vad spelar de för roll bby :)


levande död!

Jag lever, men jag känner miig död
haha bra där alltså :) Igår va helt lyckat, eller helt ok med tanke på lågkojukturen iaf ;) haha.
Började med att jag åkte ner på stan, mötte jullan och så väntade vi på melinda. Sen så gick vi till citykiosken och HAHAH vad jag fortfarande skrattar åt vad som hände där "menar du OBC?" ah, lite internt.

Sen tog vi bussen till valbo, bytte buss till forsbacka och åkte till två stycken där. körde lite lekar ochsen drog vi på fest i valbo, de va fullt med killar och så vi tre tjejer :p men de va riktigt kul. inte för att jag såg till jullan och melindicat så mycket då menändå :p Sen så skulle vi ta bussen från köpis, men vi orkade inte gå dit efter som att vi va ute i västbyggeby eller va de heter.. Så vi tog bussen som gick 02.15 prick utanför istället.. Melinda kände busskaffören så hon gjorde så att vi skulle få åka bil med han hem :p eller något sånt där så vi slapp gå från stan. Men sen va han så SJUKT jävla snäll (välsigna honom!) så han skjussa alla hem med bussen  :) så sött av honom..

Vaknade strax efter tolv idag och så va den dagen förstörd ;) hatar att vakna efter elva. känns som dagen försvinner. klockan är ändå fyra och jag har knappt vaknat känner jag, haha..

Bilder från kvällen får ni när jag fått dom av jullan :) hihi

Är vi framme snart?

påväg hem i bilen :)


hellu

Kom prick in :) Har vart ute och fikat i engelskberg eller vad det heter med familjen :) trevligt må jag säga :) hihi. satt och prata om typ bokstavsdiagnoser och sådär ;) härlig stämning alltså :) Ah allefall så håller jag på att ladda upp ett vidjoklipp på tuben som ni ska få se så fort som möjligt :) Men tänkte skriva ett meningslöst inlägg innan så ni inte behöver sakna mig fem extra minuter  ;) höhö..

Kyss och smek Hanniilek



vidjoupdäjt

GRATTIS PÅ MISOMMAR FÖRRESTEN =D =D
eller kan man ens säga så?,  äh, nu ska vi dra KYSS&SMEKhanniiLEK


hanniistyle

Hej hjärtan :)
Ska snart åka iväg med familjen på lite misommar firanden :) Innan de tänkte jag lägga in bilder på hur jag ser ut idag :)
Har till och med mittbena för att göra en förändring :) Hanni äälskar förändringar!


Fram och Baksida alltså :) Cool rygg va? ;)

♥ Smycken från Glitter, Indiska, Turkiet, Guldfnd och presenter
♥ Tee med fräääsig rygg rea från BikBok
♥ Jeans från Gina

Till de här blir det ballerina, skinjacka och gammelrosa volangväska :)
Mina naglar är förresten skit snygga nu, kanske visar senare :)

jag saknar dig redan =(

Nu ska jag sova, och hur det  blir imorgon visar sig då! mer spännande när livet inte är planerat och varje dag blir ett nytt äventyr, tycker ni inte? :)


SUPERSTAAAAR

vidjo från förra somaren, sjukt kul hade vi :)


P6180034
Cargado por jessfs. - Ver más videos de comedia.

yesyesyes

förutom att vädret och en viss pojk suger tvärfett så är livet underbart just nu :)
livet älskar helt enkelt mig och jag livet :) Har vart på stan idag iaf och fick med mig några nagellack (nu har jag kanske utan att överdriva 20 olika nyanser av rosa) och så fick jag med mig tröja, jeans och klänning. Hann inte ens med att gå in på H&M och en skoaffär så vi får fortsätta att spendera pengar en annan dag =D haha,

åkte hem iaf ooch keka lite och umgicks lite med mina syskon. inte varje dag man träffar källartrollet omman säger så ;) höh.. nä men nu ska jag fixa om mina naglar :D pusspuss

Naglar

Fixade naglarna igår i brist på annat :)
Rosa såklart!!!!!



Lite annorlunda faktiskt, och jag säger som mimmis syster Pyret
 "bra med mörkfärg på topparna så de inte syns om man har skit under naglarna" haha

hanniistyle


Man ser inte så bra, men så här ser jag ut idag :)

♥ Vit-Tubklänning - Gina
♥ Blå jeanstajts - Gina
♥ Gammelrosa volangväka - H&M
♥ Skinjacka - Carlings
♥ Skor - Crispin (syns inte på bild)

Sen har vi smycken :

♥ Ring från smycka
♥ Halsband - present :)
♥ Armband, två från turkiet, Ett från indiska, ett från lillasyster och ett från guldfynd

Hejis

Hej fikusar =)

har prick börjat plocka upp på rummet och ska fortsätta med de sen ta en dusch :)
Blir staden idag, tänkte först tvinga syster att bjuda mig på lunch men blev så äckligt mätt efter smoothien jag och en söt klunka i oss tidigare, så vi får helt enkelt se hur det blir :)

Igår höll jag verkligen på att somna vid 8 tiden så jag var tvungen att åka och göra något, de gjorde jag också. och myyys var de :) Kom i säng ganska tidigt ändå. Typ halv ett ;) hahah. Men de är ju bättre än halv fyra iaf tycker jaaaag :) Nä nu ska jag ta tag i livet och fixa så vi kommer iväg snart, är på jakt efter något fint till imorgon, ELLER kanske ett par skor (a) får se, är ju skogalen så de visar sig helt enkelt :)

puss på er och speciellt på en :)

bloggjävel!

Har bloggat typ tusen gånger idag och inget har kommit fram, långa inlägg med bilder så nu missade ni något jävligt kul! för jag tänker inte säga alla tusen intressanta och sjukt roliga saker jag skrev som vem som helst skulle dö av skratt ¨åt ! TASKIGT LÄGE FÖR ER!!!!!!

Har iaf nyss kommit hem från min och Elins utflyckt, vi möttes vid 1 och cykla iväg.. till VÅRVIK. hade myspys när vi låg där på bryggan under varsin filt, så fikade vi och skratta som vandligt :) jätte härligt faktiskt och måste göras om, fast kanske inte på cykel till vårvik. för AJ vad min rumpa gör ont nu!! hela 3,5 MIL har jag cyklat idag. hujedamig förfan!
Åkte vägen man tar till furuvik eller hur man ska förklara på väge dit, och den tog ALDRIG slut, så när vi såg svängen så skrek båda oc nästan grät av lycka, så jobbugt va de för de luta ju HELA tiden.. Hemvägen gick fort och vi fick lufta mycket ;) höhö

Kvällens planer blir en myskväll med syster. Ska bara ta de lugnt med tanke på motionen jag fått idag.

Här ska de vara en bild, men kan inte lägga in så FU

Är huvudet dumt, får kroppen lida!

Idag när jag skulle hamna ingridienser till smoothie så tänkte jag vara smart och ta laktosfrimjölk så att magen inte skulle krångla och grejer, så de gjorde jag och sen så plocka jag på mig lite frukt. Glömde heeeeeelt bort att  jag inte tål kiwi så bra heller. Så nu ligger jag här med utslag runt mun. ganska illa med tanke på att jag är intolerant mot TVÅ saker, kiwi och laktos! bra gjort där :)

Utslag i ansiktet och köttsår på fötterna - men de är en annan historia

smoothie & desperata

Shitt vad spännande det är, men nu är de reklam iaf och jag ligger och avnjuter en smoothie med kiwi smak, och istället för socker så tröck jag i en hel banan :) så de är nyttigt, faktiskt så tog jag laktosfri jogurt med 0,1% fett så de kändes nyttigt :) Ska som sagt vara nyttig i veckorna och njuta på helgerna :D haha


Jag just nu, snygg bild va :D
och vilken läskig färg smoothin fick,. men den är verkligen JÄTTE god :)

Blev som sagt inge bijo, vill ju inte missa desperata hemmafruars sesongsavslutning och allt :p men jag och elin åkte iaf och kollade på dreamteam och sen kom melinda också. Cyklade hem med melinda och Josse och gissa vad som händer imorgon? jag och ELIN ska på picknick :D weho

Snygg rygg

Är hemma från staden nu, fick med mig en del saker hem därifrån, men ingenting var dyrt och handlade ett riktigt tufft linne :) med öppen rygg som jag funderar på att ha på midsommar, får se helt enkelt :) Här är det iaf :



Får se vad kvällen har att erbjuda, är sugen på bijo, men vi får se om elin tål att tänka på de ;)

JUGUBBE

Nu drar vi mot staden :)
och den här snygga tshirten har JAAAAAAG idag :D

pusspuss


sommarlov

Det blev sent igår, IGEN, men vafan gör de :D de är sommarlov, och bara av att se solen idag gör mig på bra humör =) spelar ingen roll att den inte är framme hela tiden, skönt att bara se den :)

Elin och jag har nyss skrivit våra traditionella godmorgon-sms och dagens planer är att vara med mitt egg. Blir nog stan tyckte jag vi sa? och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.. Man skulle egentligen kuna åka och shoppa i uppsala någon dag typ snart, för att komma iväg lite alltså. Kostar liksom 150kr fram och tillbaka :)

Nog om de, idag blir en bra dag faktiskt. Känner de på mig :)

kyss och smek, hanniilek



Bild från Mars påväg mot Sthlm med Elin

Dagens skratt

Britta och Sture låg och hånglade när britta sA
- Kör upp ett finger!
Det gör Sture.
- Kör upp ett till!
Det gör Sture.
- Kör upp hela handen, Sture! stönar Britta.
Sture stoppar in hela handen.
- ÅH! Kör in en hand till!
- Är du säker?
- Ja! Bara tryck!
Sture kör upp båda händerna.
- KLAPPA! KLAPPA! ropar Britta.
- Det går inte... svarar Sture.
- Nä, jag vet, visst är jag trång?!

Hahahah stivveeeeeee skrev nyss denna och fan va jag ligger och skrattar högt nu :p

Arg

Fan vad ARG man blir av regn, man blir arg och trött och vill bara ligga inne hela dagen.. känns riktigt surt faktiskt. Har ingen riktig lust att sitta inne när de är sommarlov, men de känns inte ens som sommar :s

jag och nina pratade imorse om att de känns som om man är hemma och är sjuk en vanlig skoldag :p.
Allefall så är ALLA tråkiga och umgås med sina pojkvänner, själv är man ju singel och o-sökande så de är ju ingen fördel för mig, haha :)

påtal om regn så är de ju jätte roligt att de ska regna på midsommar, skrattar hela tiden :) haha

Dagen idag,

Hej fina fiskar :)
Ligger i sängen nu och ska snart slänga mig ner på golvet för att göra lite hemmaövningar, ska ju försöka bli nyttig den här sommaren, får se hur de går alltså. Jag har iaf satt upp ett litet mål som jag SKA klara, bara de att de kommer bli motgångar och så skulle jag tro :p

Vad som händer ikväll blir nog att dega, är ju inte kul att göra något när de regnar,
imorgon demonstrerar vi mot regnet och tar en shoppingtur och sen gör något kul på kvällen :)




Att fylla 18 år :)

IGÅÅÅÅÅÅÅÅÅR blev jag 18bast ;) hähä
och det firades i lördags OCH igår, dagen började med att jag vaknade lite bakis av att bebisen skrek som faaaaan. haha skit samma :)  började med att ha lite folk här, åt och drack, spela kanske världens roligaste spel. Hahahah skrattade så man fick tårar "1 OST 3 NEEEEEEEEEEJ" lät de typ hela kvällen hahah. sjukt najs iaf.

Tog bussen in till stan, helt livat på bussen. HELA bussen skrek och sjöng, jag och en kille fyllde år så ah, de va kul :) Drog iaf till hangloose och dansade där hela kvällen med jessica och melinda, sjukt najs :)

Kom hem rätt sent eftersom att jag hoppa av fel bushållplats när jag åkte hem så jag fixck gå en bit, hade 14cm klackar så jag tog av mig dom och gick :p så sjukt ont hade jag i fötterna när jag vaknade dagen efter :) Vaknade iaf av att familjen kom in och sjöng. Fick pakeeet oh sen så låg jag och mådde så jävla dåligt sen dagen innan i sängen bredvid min älskade lillasyster, låg och kollade på en film jag fått av virrba.. Så de va sjukt najs.

Fixa mig, så kom Emma och Raffe vid typ tre. Kul att träffa Emma igen efter att hon vart i turkland :) Pratade massa skit och sen kom resten av folket, kommer inte ihåg turordningen där riktigt :p. Vet iaf att min kusin Sara som jag inte träffat på tre år kom, RIKTIGT kul att träffa henne alltså, eftersom att de var så länge sen :) Så åt vi, sen fika vi och öppna paket och lekte med bebis och sådär :)

Somnade helt sliten efter att alla åkt hem, eller Två var kvar. Vaknade och gick upp och la mig i sängen, nina kom också och vi låg och kolla på en film, när den va slut så kollade jag på klockan för första gpngen på dagen, den va typ halv tio.. La mig i ninas rum i stället och kolla på en annan film, sen så spela vi spel och pratade massa till kanske två, när hon skicka ut mig in i mitt rum. Somnade kanske halv fyra :)

6h &15min till f18

Det firas med ett glädjeskutt :D


här vare färgglatt ju :D

Party all night long

Hej busar,

Igår tog virrba studenten och så :) Jätte kul faktiskt blev nästan rörd där ett tag :D såg så jävla härligt ut att ta studenten, alla skrek och var lyckliga, fan va underbart, börjar NÄSTAN längta =D hah. Allefall så drog vi sen hit och hade hans sudent mottagning och de va myyyyyyys och trevligt måste jag säga.

Tog Nio bussen till Elin där Sara och Wickey redan var och så satte vi oss och umgicks vid ett bord :) De va typ två fester hemma hos elin, hahah hennes kille hade en och hon hade än.. Dom hade tagit min kortlek så vi försökte få tillbaka den och de gick prima ;) Spela ett drick spel och ah skit najs. Så drog boysen och vi övertog sofforna och sen blev nog alla fulla :p haha, de spåra lite iaf. Killarna kom tillbaka och vi körde en "tecken"-turnering. hahah kortspelet ni vet? :D jag kan ju helt ärligt säga att jag och elin, UTAN fusk, vann hela turneringen och boysen blev nog rätt förvånade ;) haha.

Tog bussen till andersberg där vo splittrades med wickey och sara och vi drog till tobbe. Satt mest och skratta och prata, men sen blev de lite kräääjsie, kommer ihåg att vi tänkte bada i någon pool (?) sen i ett badkr (?) aah, de va lite skuuumt. Kvällen slutade med att alla som var kvar stog och typ skreksjöng till gamla godingar ;) Sen sprang vi som djur och hann PRICK med bussen :) härlig kväll tycker jag,

men man lider fan dagen efter när man vaknar av att conrad skriker efter fem timmars sömn, haha. Men nu är de bara att ladda om batterierna. Jag fyller 18 år imorgon och det ska firas idag :D pusspåer

vidjoooo


STUDENTEN

Grattis min kära bror till studenten, eller han har ju utspringet kvar nu men de blir ju prima de här ;) Sen blir de fira han hela dagen som sagt :) JAG HAR BARA ETT ÅR KVAR. och nina har bara fem år! hahahah

Om jag hade tagit studenten idag hade jag velat haft på mig det här :






Klänningen är från Stylebystars och skorna från gojane :)
Gojane har kanske vääärldens snyggaste skor och dom är riktit billiga, dom flesta under 200kr faktiskt. helt otroligt :)

gåtor ;)

Hej fina :)

Jag har haft en såå härlig dag förutom att jag jag städa och grejer i morse, men nu är de rent och fint :) Har legat och skrattat mest hela dagen, åt egentligen ingenting. och gjort två gåtor också :) som jag tänkte skriva längst ner så ni har något att göra mellan mina uppdateringar ;) hihi.

Imorgon tar min kära bror studenten, hur kul känns inte de på en skala? :) Så de kommer hit folk imorgon och sådääära :) Sen blir det festligheter mot kvällsningen med mitt egg och lite folk :) Ska bli super kul faktiskt. Längtar efter flaskan nu alltså ;) HAHAH nä men jag och elin har faktiskt vart grymt coola sista tiden, typ kört nyktert och sådär, ändå tror folk att vi vart fulla för att vi är som vi är (a)
Men ja, Nu kommer vi till mina briljanta gåtor :)

1. Ca 50 saker kan bli EN sak, och den här saken får plats i ett litet påskägg. Vad är det för något?

2. Vad kollar jag på just nu? :)


ANVÄND ERA GENIKNÖLAR NU!

HEEEEEEEEEEJ

hej fina fiskar :)
tror ni jag sovit liiiiiiiite inatt eller? - svar NEJ.
Jag har sovit kanke fyra timmar, fick besök runt två någongång (?) och sen smsa lite fylleskallar och andra söta barn fram till efter fyra någon gång, somnade inte direkt efter utan låg och tänkte ett tag också. och så vaknar jag av mig själv 09.28 PRICK, grejen är att jag vakna samma tid igår :p lite läbbigt.

Idag har jag iaf städat mitt rum så jääääääääääääävla sjukt noga (kan med handen på hjärtat säga att de mesta brukar hamna under sängen eller nertryckt i en låda) men nu jävlar! Nu är de INGE skit i mitt rum :) så jävla värt :)

Ska snart ner och plocka lite i köket och sen sätta igång och laga niggresser :D hihi, så de blir mumma för imorgon. Har bestämt att jag inte ens ska smaka på degen  :) Ska försöka vara liiite nyttig nu innan imorgon, lördag och söndag :) så inte siffrorna på vågen stiger ;) Har faktiskt gått ner närmare 5 kg i år :) de är bra de ;)

hemligheten till dom 5kilorna finns inte ;D för jag har inte gjort något speciellt :p Tränade i början av året, men man brukar ju typ gå upp eller bli såsig när man slutar träna. Men interå ;) jag har kanske förlora lite muskler i ryggen, men annars så är de på rätt väg ;) NÄÄÄÄÄÄÄ nu ska jag sluta snarka skit :) Pusspuss


En HG med drogade ögon och volangklänning som gör
att hon ser större ut kan äta med kinespinnar =D
trodde ni inte va? ;)

ingen förstååååår hur dåligt jag mår (8)

Näsan rinner, halsen och öronen gör ont, huvudet dunkar och jag fryser =) guuuuuud vad härligt..

Spela fram ca. 1.50minuter i klippet, när sazoo börjar sjunga. Ungefär så känner jag ;)

bilder

Jag orkar inte skriva, och jag orkar inte tänka. Därför får ni avnjuta lite bilder från min skolavslutningpå mig och mina bästa vänner istället :)





de är dom två ni får avnjuta :)

balklänningar :)

Shitt vad läskigt, om ETT år tar vi studenten, om ETT år så går vi ut, helt sjukt..
Och jag har kollat på balklänningar nu som jag absolut inte kan tänka mig använda..
Här är några exempel på vad jag inte kommer använda, silvertejpen och sopsäcken får alltså stanna hemma!







ps. såg förresten robinsonvinnaren på MaxiIca idag, kanske inte speciellt med tanke på att man ändå bor i Gävle ;)

önskelista

juste, haha. Elin är ju sjuk i huvet, läste först hennes blogg där de stog att de luta mot att jag fick fallskärmshoppning i födelsedagspresent. MEN KYSS MIG ALDRIG I HÄLVÄDÄ säger jag bara :D hahahahah, fyfan alltså :D
Sen så fick jag ett sms där de stog att hon inte visste vad hon skulle köpa och kanske skulle kidnappa mig till furuvik.. hon är sjukare än mig alltsåå..

Så till er som undrar vad jag önskar mig så kan jag skriva vad jag INTE önskar mig :)
- syrsor
- djur (bror är allergisk)
- naken råttor
- fallskärmshoppning
- present kort på max =D

ELIN SA ATT ROBINBENGTSSON SKA TILL FURUVIK IKVÄLL!!!!!!!! JAG SKITER I REGNET RÖVA MIG DIT!!!

onsdag :)

hej babysar :)

Liger i soffan nu med tofflor, tjocktröjor och tofflor. Har ont i halsen, nyser och hostar hela tiden så jag håller på att bli sjuk. inte värt, så jag dricker te, som inte ens är gott, har inte ens socker i.. och så dricke jag lite multi för att de är så synd om mig :p

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktiskt, är så sjukt tråkigt väder att jag typ dör eller nått sånt. Eller nä, överlever. Kanske lika bra att de inte är skit bra väder när jag känner mig hängig :p Ska snart slå in virrbas studentpresenter också :) blir grääjt!!


HAH

Nina - Hanna, när jag andas in så gör de ont i mitt bröst, vad ska man göra då?
Hanna - nja, prova andas ut istället då .. .

HAHA jag är så kool. Åt ett äpple klistermärke idag förresten, inte okej, inte gott :) Nu ligger jag och mickar med en söt på msn, lite tufft :) HEJDÅ

Nära döden

Hej turrturrduvor :)

shises va härligt väder det är idag :) Har äntligen hittat studentpresenten till virrba. Sen så tog jag och Nina oss hem till pappa och hälsade på där lite :) påväg till pappa var jag helt seriöst nära döden.

åt piggelin och skulle prick suga av en bit när nina sa något roligt så jag satt nästan halva glassen i halsen, kunde inte andas och försökte få fram de till nina som stog och skrek att hon ville ha glass. Nina skratta åt alla ljud jag gjorde och när de till slut gick över (tror glassen smälte på ca en minut) så började jag och hosta och de klickade till i öronen medan jag försökte få luft. Så nu har jag så sjuuuuuuuuuukt ont i öronen att jag har fått lock och det verker, samma med halsen. Hostade blod nyss, helt ont :(

Men som ni märker så lever jag nu :) Lyckliga ni blev nu va? :)


ett försök iaf


uppe med tuppen!

Heeej fina läsare :)

Vaknade jätte tidigt idag men kände att jag inte kunde gå upp efter fem timmars sömn så jag valde att ligga kvar i sängen och sträcka ut mig och bara ta det lugnt ett tag, ska snart gå upp iaf, slänga i mina sängkläder i tvätten och gå ut och gå tänkte jag :) Sen hem, plocka undan lite och så.. Vid tre tiden ska jag ta bussen och möta nirrbah, vi ska på jakt efter studentpresent till virrbah för kanske 5e gången? Inte lätt de där, ännu svårare när han själv inte vet vad han vill ha :p haha.

Sen får vi se hur dagen slutar, har lite planer men dom kan nog ändras ganska snabbt, får se helt enkelt :) PUSS

big step

Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv,fast också illamående. Gjorde en sak som jag inte gjort på EVIGHETER, jag visade att jag har känslor, svårt att förklara men jag HATAR att visa mig svag inför folk och öppna mig och prata känslor, men idag gjorde jag de.. Känner mig svag, stolt och illamående..! och medans jag väntar på reaktion så ska jag komma ihåg att andas.


Jag har sommarlov..

.. . så jag behöver inte göra någonting jag inte vill, kan bara njuuta av livet nu och de är ungefär vad som gjorts idag :)

Dagens vill ha: närhet
Dagens smink
: fondation, puder, rough, solpuder, mascara, flytande eyeliner, ögonskugga, läppstift, läppglans
Dagens låt: kommer inte på någon speciell nu
Dagens saknad: närhet
Dagens dummaste:
Dagens misslyckande: misslyckas aldrig ;)
Dagens drog: vatten!
Dagens köp: Gossip Girl
Dagens godis: inget
Dagens humör: glad med ett inslag av välbehag :)
Dagens tanke: Tjejer vill va mig, killar vill ha mig!
Dagens klädsel & frisyr:


psst, jag ljög alltså om korta håret

Tjejer vill va mig, killar vill ha mig!



you cant make people love you but you can make them fear you




saxdax :)

Klippte mig igår. Två ggr, först så klippte jag snelugg, tog lite på längden och gjorde uppklippningar för att få en fräsh sommarfrisyr :). Eftersom att jag har så långt hår så va de INGEN som märkte de och flera stycken frågade om jag hade skaffa hårförlängning (?) jag hade lixom nyss klippt mig ? haha. Så jag åkte och kapa några decimeter :p Här är Före bild, efterbild och den slutgiltiga resultatet :)

FÖREBILD:

typ ända bilden när luggen är utsläppt

EFTERBILD:

äh vafan, ser nu att de knappt va skillnad :p

EFTER EFTERBILDEN:

va ni inte beredd på va ;)

återfall

Haha jag har värsta återfall på eminem, lyssnar både på hans nya och gamla album, de gamla låtarna är ju så jävla minnes väckande, man typ ler och tänker på när mikkis verkligen trodde hon var eminem oc emma hette emin3memma på msn :) hahha mina sötfiskar. 8mile va väl den ända filmen vi tittade på ett tag :p tider de :)



har jag sagt att jag är värsta rapstar ? ;) ni ska få höra någongång!

puss

hallelåja.
sitter vid världens bästa dator NOOOT, de är nämligen ninas fråån typ stenåldern :) men hade en viktig sak att skriva både här och i den lösneskyddade bloggn ;) De är nämligen så att jag fyller ARTONFUCKINGÅR den här jävla veckan =D =D =D har haft skräck för att bli 18 såååå länge men nu längtar jag LITE, men bara lite.

synd att min bästaste elin inte fyller förrän november faktiskt. önskar att hon bytte födelsedag med en annan elin så vi kunde fylla samma dag :) hur perfekt skulle inte de va :p hahah. Imorgon tror jag de är så fyller limpan år och sen melinda på fredag. ganska många i juni ändå för den andra fyllde amanda år, den 16 fyller K och den 17 "H" :p tänk va hemkst att va bra kompis med alla eftersom alla fyler 18 :D haha.

aja, de här blir ett långt inlägg för jag tänkte skriva va ja gjorde igår.

Vaknade ganska tidigt och låg och var helt mongo med nina, vad som sas och gjordes behver inte någon veta :) När resten av familjen åkte och rösta så låg vi barn (HAHA) och spela ett harrypotterbrädspel. oh jag kan verkligen INGENTING om harrypotter medan nina har vart största fääänet, ändå vann ja :) bäst sådär ;)

Sen städa vi, dansa, sjöng, nina smygfilma mig, ni kanske får se sen :) och ja. hände massa saker, tog fyra bussen till raffis som inte va hemma, oh typ drack ett las vatten innan vi tänkte att de va billigt godis på willys, så vi tog bussen till nya willys men de va stängt så de va bara o vända och åka till gamla :p sen åkte vi ner på stan, sen upp till raffe igen och sen drog vi till mitt egg :) Vi GICK från henne till kastvallen, tog kansk 40 min och jag hade höga klackar. fyfan säger jag bara :D Kollade iaf på bästaste JGs match som kanse inte va den mest seriösa. Dom mötte Simon i klassens lag och hade ingen domare eller någonting :p

Sen så ringde vi efter raffe som skulle hämta oss. Han skulle börja åka direkt och kom kanske efter en timme,. tror ni vi frös lite eller :p haha insäjn! Sen åkte vi hem, käkade litttte för första gången på dagen och då va klockan efter nio :) Sen så hade vi myskväll men raffe somna i fotöljen så jag och nina la oss i hennes säng och hon satt vi datorn och jag smsa oh halv sov. AAAAAAAAAAAAH har nog glömt något för de hände så jävla mycket igår och ALLT som sades sa mantyp "åh de här ska jag skriva i bloggen" men kommer inte ihåg nått av de nu :p hejdå :D

Dagens outfit

Ska bli lite coolare än alla random bloggare och kör på en egen grej som vi komde på :) PUSS



HG & EG LISTAR

Jag och mitt egg kom inte underfund med vad vi ska göra ikväll.. så vi tänkte göra en lita med vad man kunde göra och det här är resultatet, så nu om ni inte har något att göra så har vi förslag ;)

1. fotboll
2. supa bort alla hjärn celler
3. ut och cykla
4. dra med sig några och spela kubb
5. siita inne och ha spräkfilm maraton med nåra friviliga
6. hoppa studsmatta
7. natt/kvällsbad i h-by
8. sprina naken genom stan
9 sno en bil och åka till göteborg
10. åka utomlands

Vi röstade båda två på nummer 10 så nu ska vi cykla till arlanda :) HEJRÅ

BoysBoysBoys

Komplicerat allt kan vara, men jag säger som dig egg1, PUSSY.. .

Take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby, just say YES


låten börjar inte förrän efter typ 20sek, segt men värt de

okej,

vem är idioten som försöker ta sig in på min blogg? :p
synd att ni inte kommer lyckas älsklingar :)

förresten så är "någon" inne på min msn, väldigt uppenbart när L är typ den ända som kan mitt lösenord :) troligen så försöker dom hacka sig in på bloggen eftersom att jag hela tiden får meddelanden om att jag ska ha nytt lösen på bloggen - MEN de idioterna inte vet är att den här bloggen är på en heeeelt annan mejl adress och typ omöjlig för er att lista ut :) Så ni kan ju läsa mina myyyyyyyycket intressant mejl och sen försöka logga in på min gamla blogg :) för där har ni så mycket att göra :)

Ville bara skriva att ni inte blir av med mig på ett tag och jag älskar er alla :) PUSS

Summer - to do.

Ah börjar väl med tråkiga saker =D

  • Rensa datorn
    - bdb
    - bilder
    - musik

    - skolarbeten
    - internetsidor
    - alla msnkontakter
  • Rensa mobilen
    - bilder
    - musik

  • Rensa i min gaberob
    - både skor och kläder

 Sen har vi ju de lite roligare sakerna, kommer inte skriva med ALLT, för vissa saker kan vara hemliga eller pinsamma :D

  • Kryssning
  • Tälta
  • Cykelsemester
  • Minigolf
  • åka utomlands
  • stockholm
  • Limön
  • The voice
  • cykla till bremmen (HAHA)

Sen så vill jag inte skriva upp mer, för de är sånt ni inte behöver veta eller skulle tycka jag va dum i huvudet utav :)

Jag är faktiskt klas med att rensa mobilen! inte för att de tog jätte lång tid, men skönt vare.
Sen så har jag börjat rensa datorn, rensat ut alla bilder, all musik och internetsidorna. Nu ska jag äta frukost sen ta tag i skolarbetena.. . BDB kommer nog bli jobbigast, jag har ca 60 st jag inte kollat på och dom har laddat upp ca 100bilder var. Jag tror jag försmäcktar =) Men men, ska bli bättre på den fronten =D PUSSHEJS


sommarloooov

Idag är första dagen på mitt sommarlov =) sååå härligt, eller ifs så känns det som en helt vandlig lördag :) Ja hade iaf en bra dag igår. Först var de avslutning i sjömanskyrkan och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR min skola och min rektor, helt insäjn men jag tror inte att någon på thoren kan säga emot mig, de är verkligen en sjukt bra skola :)

Så de blev lite uppträdanden, Jag, Erik, Mimmi och Elin sjöng. Jag fick börja såklart och jag tror inte de lät så bra med tanke på att jag trodde jag skulle bajsa på mig eller något sånt =D haha, men de gick som de gick och när refrängen komoch Erik, mimmi och elin skulle börja sjunga så snöt sig erik sig (?) hahahh, så hela refrängen var med skratt från både publiken och oss ;) men lyckades nog styra upp det iaf :p aja,

efter avslutningen stack vi och åt kinabuffe. MUMS va gott det VAR, men nu vill jag aldrig mer ha kina mat i mitt liv tror jag HAHA :D. Mims drog hem och jag och elin hem till henne där kvällen började. Hadefaktiskt roligt igår, kvällen slutade med att jag och elin inte kunde se ljus, jagade en igelkott och sen träffade jag stinis på bussen, pratade minnen med henne, sen åkte jag hem och började rensa min dator HAHAH vafan alltså :p

Har inga bilder än från igår, får hoppas att mimmi skickar över senare :) Men pusspuss

socialt självmord

Jaaaaa, nu är jag hemma och ligger under täcket, har ont i öronen och halsen är torr och behöver cola (vet att du lider med mig egg1) Men inte gråter jag för de, ingenting kan bli värre än de jag gjorde idag. Jag SJÖNG på skolasvlutningen ......... ...... de var hemskt och socialt självmord. Får se om de är glömt när man kommer tillbaka och om jag ens kan gå ut i sommar ;o

mitt sista sommarlov

Idag är det sista gången jag kan säga att jag går i tvåan på gymnasiet, jag slutar idag och sen har jag bara ETT år kvar, fan va sorligt alltså. Mitt sista sommarlov, om ett år tar vi studenten, alltså det är helt sjukt och jag vill nog inte fatta det. Jag vill vara forever young ju... .

Ska ta tio bussen till egg1 så nu måste jag ta en dusch och fixa mig! AAAAAAAAH =D

hejhejhejhejhejhejhej

ELIN! och ni andra med lösen
LÄS LÖSENORDSKYDDAT!!!!!!!

GIVE ME


hallelåja :)

Igår så var jag iaf ledig :) Njöt iaf av det TOTALT, åkte ner på stan rätt tidigt och gick runt med min baby och åt glass :) Sen kom Egg1 ner och gick med oss ett tag :) Baby gick iväg och jag och Egg1 va för oss själva ;) mehe. Fixa lite och shoppa lite sådär ;) Sen så drog vi hem rätt sent :)

Kom hem, och då kom nina också hem så vi käka sen så kom Egg1. Vi hade mys kväll först framför greys sen playboysaken och sen kolla vi på"vi hade iaf tur med vädret igen" HAHAH vad vi skrattade, satt och spola fram och tillbaka frlera gånger för att se vissa saker :p MAHA, sen så hade jag ett jobbigt samtal innan jag gick och la mig, men jag överlever =)

Vaknade tidigt imorse och ringde Egg1 och väckte henne. Vi halvsov och var helt döda medans (a) hihi. Sen så fixa jag litttte och åkte med malin till skolan, mötte elin också påvägen. Sen satt jag egg1 och Mims i matsalen med skolan, dom bjöd på frulleeeeee. så vi åt de med godaptit typ. hähä. Sen blev de satcmaraton, men vi gav upp de och gick och sjöng lite med fredrik istället :) Lunchen var äcklig men vi hitta chiippppps att äta :D hihi. var  hemma runt halv ett, sen dess har jag typ vart på stan och myst med nina :) Nu får ni se en bild på miiiiiiiiiiiiiig :D


tvkväll

Jaaa idag är de tisdag och det betyder ju TVKVÄLL FÖRFAAAAAN!
idag har jag iaf vart på  skolan och sen så drog jag och elin på staden och chilla galet. Kände mig så jävla ris idag så vi åkte hem rätt tidigt, typ vid fyra-fem (?) skulla jag tro :)
Bytte om till mjukis och drog ut någon timme och lekte lite :) sen hem eftersom att de va bra på tv så lära man hem och käka innan 8 :) haha snacka om styrd efter tvtablån :D maha,
kollade först på My new BFF, sen desperata och nu christine. Sen blir de kolla 8 mile med nina :) helt sooooft alltså :)

nä ni, nu ska jag mysa mer här, och imorgon blir det bäst :) puss


glädjetårar

Jag och elin sitter och skriker av lycka i klassrummet nu, vi har nämligen pluggat för sista gången på ELVA jävla veckor!!!!! nära till glädjetårar nu när man tänker på hur jävla mycket vi fruktat eller vad man säger? den här sista uppgiften.

JESUS AMALIA VAD LYCKLIGA VI ÄR =D


heeeej

Sommaren är här och jag är snyggast i världen!

Sitter i skolan nu helt jävla i onödan känns de som, fick iaf tacos till frukost så de va F1 najs alltså ;) Har ETT arbete kvar sen inge plugg på 11 veckor, synd bara att jag inte har ork att göra uppgiften :p aja.
Igår så mös jag och elin hela dagen och kvällen. Sen så mötte vi upp melinda som ville äta så vi gick och åt med henne :) kom hem runt typ 12 och då snarka jag i telefon och sen viskades jag med nina :) hel mys.. .

nä nu ska jag leka med mina frääääääääänds som är söta =D


JAG VILL HA UPMÄRKSAMHET FÖR DE ÄR DE BÄSTA JAG VEEEEEET

heeeeeeeej

Nu trodde ni att jag dött va? ;) neeeej sån tur har ni inte, jag har bara haft fullt upp i de fina vädret både igår och idag. Igår låg jag på tomten och stekte, sen grilla vi här hemma och jag och nina bjöd på efterätt som vi bakat (jag vispa grädden) hähä.

Idag har jag först vart i skolan, onödig dag som fan och efter skolan gick jag och min fruga till konsum och köpte läsk och lite gott att ha i solen. Låg i bollan i kanske 3 och en halv timme innan vi åkte hem för att de började bli skugga överallt hur vi än flytta oss :p Men vi ska förmodligen tillbaka dit senare och mysa sönder, börjar ju inte förrän runt 12 imorgon så de är skönt :)

Nä nu lämnar jag sture igen, datorn alltså, har mycket annat för mig =D puss

RSS 2.0