wildkids

Sitter i sängen nu och kikar på wildkids. Så sjukt sött med 10 åringar som är helt seriösa och blir kära i varandra. såååå sött =D lätt mitt faborit program! Iaf så har jag kikat två filmer och tatt de lungt idag, till början med lillasyster och sen ensam. Kvällen kommer bli lugn och mysig :) Det är något jag redan vet =) hihi.


En Hanna igår

det spårar alltid ut


@ elins pläjs

sitter här med en ARG elin, nästan så man blir skrajsen,, hähä. Vi skulle iväg men nu vet jag inte. eller jo, nu vet jag, haha elin är glad igen, hon har alltså humörsvängningar, som mig rå. hähä. så här ser jag ut i detta nu, måste packa lillväskan nu, pusspuss


Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit



Its stupid and complicated. Its make me scared!

playboy film

Nu ligger jag i sängen med nina, som tvingar mig att kolla på en playboy film fast ag vill se typ en disneyfilm, finns ju inget bättre om jag får säga det så :) iaf så har vi myst med conrad  nu på morgonen, han är UNDERBAR =) hihi.


hockey och vaniljsås med paj

Hej söta.
Har haft fullt upp med att busa med bebisen och umgåtts med mamma, nina och tina. Iaf så skulle vi äta trerätters här hemma. MEN jag hann bara med förrätten, sen kom elin med hennes far och bror och hämta mig och dom skjussa mig och elin till läkerolarena där vi mötte mimmi och leta rätt på våra plaster. Va ju brynäs-timrå och de va lite surt när timrå började med två mål innan de ens gått fem minuter.. suck.. Men brynäs är bäst  så dom vann ju ändå :)

Elin va apa och fick min stora skräck - brynäs tigern att komma fram, sen så va de en typ kontrollant elelr vad man säger som försökte få oss att dansa med brynäs tigern. alltså hahaha. de va kuljul =)

Sen kom jag hem och skulle äta resten av maten, blev liite mat sen mycket vaniljsås med lite paj, då är de ju godast MUMS på rabarber paj alltså.. Sen dess har jag pratat i telefon med söt, och om jag ska vara ärlig så saknar jag han redan fast vi sågs i morse (a)


inte likt mig men det räcker tydligen för att sakna någon,. .

älsklings bebis

Kolla vem som är hemma hos mig på fin besök =)


Hanni Idager


I wanna kiss you
But if I do then I might miss you, babe
It's complicated and stupid
Got my ass squeezed by sexy cupid
Guess he wants to play, wants to play
A love game, a love game



shiiiises!

Tjabba, jag kom typ prick innanför dörren, de ända jag har hunnit med är att byta om och sen snackas med lillasyster som sprang ut med amanda nu, haha. och jag måste verkligen säga att man märker att nina är min lillasyster. Hon är fan lika kul som mig :D hahahhahaha. ni skulle bara veta,. men jag tror inte ja får skriva de :)

änywäj!
Har myyyst hela kvällen igår och natten och morgonen även fast jag inte sovit typ någonting. det var typ istid i rummet. hih =) Men nu måste jag förbereda mig på främmande och hockey with my best friends så ah,  pusssssissss


Jag har  b l i v i t  någon jag  i n t e  vill vara

hejeliehejsan bloggeliebloggen

HEJ!
Nu sitter jag i mjukis och har chillination för mig själv, keka för en stund sen med Nina och amanda, trevlans men dom drog till butiken nu så a, här sitter jag på sängen och dinglar med bena. Men inte gråter jag, jag ska snart iväg på mys och kommer inte hem förrän imon (?) myspys. Synd bara att min mag gör så sjukt jävla ont att jag vill dö eller något

Som ni märker blevre inte kårw och grillning med pulka ikväll, det är fram fyttat till söndag ist. Mycket mysigare att avsluta lovet på ett mys sätt ju =) Nu kommer mammas gäster och jag ska poppa lite mysik., pussvafan

vidjoapdejt


söderhamn borde inte få finnas

... . eller iaf inte ligga så långt borta. För man saknar en mimmi när hon är där ju!
Men imorgon så blir vi en trio igen, lite fun då :D juste, måste tvinga elin att åka till bomhus och hämta lite brynäs saker HAHAH vi har big pläääns alltså :)


fågelkvitter

Gomorronvafan!
Somnade halvsent igår efter att ha pratat i telefon med en söt =) hih. Men vaknade ap tidigt idag för jag vet inte varför. skulle lätt kunna sova minst en timme till eller så. Men det kan vara skönt att vara vaken i tid.

Dagens planer:
♥ Ut och gå (även fast knä sviker, det är ett måste)
♥ Grilla och pulka ikväll med lite vänner..

Låter som en skön dag va? =) Inge stress och bara mys.. underbart!

vidjoapdäjt


heii

Hej bloggis,
Nu ligger jag i ninas rum och myyyspyser. Det finns inget bättre alltså. Mys är det bästa som finns även fast jag egentligen heldre skulle mysa med en annan sötnos. Men har man ont i mahen så har man och då kan nina vara bra till hands.

Har vart hos Elin och kollat grudge 3 med henne, hennes man och hennes mans vän ;) höhö lite läskigt de va då. haha man boysen var nästan räddare än oss ;) nästan iaf :D Sen så käka jag och elin godaste fetismaten, men de är ju fettisdagen så varför inte passa på. Vi var egentligen apsugna på negerbollar. men de blidde inte så =) hihi

Kom hem typ halvnio då jag mös ner mig i sängen och kolla aa sen så har jag pratat med sis :)

puss

hejhejhej

Hej bloggen, nu ska jag fara till EG (elligörl), skulle egentligen ladda upp ett videoinlägg men youtube är så segt så jag laddar upp de när jag är där eller närja kommer hem :) så länge får ni se en finbild på MIG!!


I'm still a rockstar



♣ So What tee - Gina
♣ Jeans Leggins - Gina
♣ Armband - Guldfynd

besöksrekord

Woho, kanske liiite glad då *superglassmajlis*. Det firas med en bild från igår på mig och frugan ;) Denni


Eg <3 HG = SANT

shiiises

Vaknade alldeles nyss, skit ont i halsen och huvudet. men jag vägrar bli sjuk för jag har plaaaner för det här lovet, sådesåå =)

Mitt Shema för lovet:

Idag
:
ska jag iaf till Elin förpluggination/softination ;) Sen blire träning ikväll I think :D bror på hur lata vi är då ;)

På onsdag:
så händer inget på dagen (?) men på kvällen drar vi några till h-by med korv och brööö och kepsup :D för då ska vi åka pulka och grilla. Hur apmys låter nte de :) hihi

På torsdag:
ska jag på hockey till på köpet =) Blir fun

Fredag :
fest om vi behagar, annars kanske grudge 3? :D ihi

Lördag:
Noooo plääänzzzZzzZzZzzZZzzZZ

Söndag:
Lovet tar slut och träning sista dagen så där. Blir nog chilla F1.

rykte

Låt mig bara skratta lite först HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA,
så.. Det är så att det går ett litet rykte om mig och en speciell person.. .

Vi skulle tydligen haft SEX på en BIJO!! hahah jag dööör. Snarka om ofräsht lixx och sen så har jag ALDRIG vart på bijo med honom, haha. så det är verkligen inte sant. Så nu vet ni som snokar och inte har annat liv än att följa rykten - Jag har aldrig haft sex på en bijo :s


SKOJA

Alla historier har braaaaiga slut och de kan man verkligen säga att min hade ikväll (a)
Började med att jag och elin inte hade pulkor, jag hade vart inne i garage och letat i FEM minuter, men inte hittat ett bajs. Så jag gick in och var arg men bestämde mig ca 30 minuter för att leta igen. Så då gjorde jag de, och hitta två pulkor, en bob, en stjärtlapp och fyra tefat eller vad det heter. HAHAHA jag är så kass när det gäller att leta.. .

Iaf så blev det ett varsin tefat för mig och elin som åkte till h-by och körde lite race. De va mest skrik och panik från vårt håll och en gång ramla jag tillochmed, jag trodde jag var död tills jag hörde elins djävulska skratt!

Sen fick jag lite mys också, sånt uppskattas

Så åkte vi i addes gula bil hem, han stanna och köpte pålägg, då såg jag och elin en dödkatt. APLÄSKIGT ju!! de va en plogbil som plogat upp den i snön och typ slitit av svansen och sådär :o wuääh! Sen fick jag höra lite osanna rykten, helt sjuka rykten om ni frågar mig =)



Bilder från kvällen kommer imorgon. Det blir najs ju :D

fuck fuck, fucking fuck!

Det var en gång en tjej som hette H, hon hade en kompis som hette E.
En dag vill H och E åka pulka och var heeelt inne för de.
Så dom bytte om, bestämde vart och när dom skulle åka pulka och var jätte glad..
Men sen fanns de inga snälla barn i den staden H och E bodde, så ingen ville låna ut sin pulka.
H och E var ledsna och kunde inte åka pulka. För stadium och alla butiker hade prick stängit!

Det  finns fan inga lyckliga slut och sorligast av allt är att det är jag som är tjejen H :(


shoppat =)

Hej söta!
Idag har jag somsagt shoppa lite med my beztfränd Elli. Det här är vad jag fick med mig hem
♥ Leggins jeans
♥ Tee
♥ vänskapsarmband
♥ väska
♥ smink



Stana!

Heej sötisar.
Nu ska jag iväg med Elin som vandligt, vi ska stana (alltså gå påstan haha) och ja, de behövs införskaffas en ny fondation, pengar på min pärla, solglasögon kanske mascara och sen kanske nå kläder. Ska byta mina jeans mot en mindre storlek eller lämna tillbaka dom =) Så det blir rätt och man kan använda dom, tihi. Jag har världens coolaste tee på mig idag och en skit snygg billabong tröja som jag lånat av systeryster *kramis*

Men nu måste jag kila och fixa lite och sen draa =)

pusspuss på er fina och inte er fula - jag vill inte ha fulas baciller lixx


Gammal bild lixx

ÅÅAARHG!!!

Jag har fan inga kläder!!!!!!! Har bytt kläder kanske sjuttielva gånger! fyra olika jeans, och tusen olika tshirtar och tröjor! INGENTING ÄR SNYGGT LÖNGRE!!!!!!! jagbörjar fan böla!! tur att jag ska ner på stan idag! Ska lämna tillbaka ett par jeans eller byta dom! Får se hur de blir, dom är iaf alldeles för stora.FAN!! Och mina älskade faborit jeans har gått sönder i KNAPPEN. Så knappen åker snett och ggör så att gylfen åker ner!

Fan vad jag hatar det här alltså! BAJS OCH HEJDÅ!!!!!!


feeel

En feltagning från hertiginnor bloggen som jag hittade. Alltså ibland saknar jag den tiden, haha fatta hur mycket uppmärksamhet vi fick för att filma vårt liv lixx ;)

Jag vill ha uppmärksamhet för de är de bästa jag veeeeeet!


mobbade människor =)

  • Jag skriver Negerbollar - för att det heter negerbollar?
    Eller ska jag skriva "bruna bollar dekorerade med vitt pärlsocker med smak av choklad "

Aja, de va svar på den töntiga anonyma kommentarer från någon no-lifer ;)

Mitt msn har helt och hållet dött *ledsen smajlis* så nu har jag ingen alls kontakt med omvärlden eftersom att jag får pengar på mobilen tidigast ONSDAG, de är låååång tid och jag känner mig redan desperat, vart uppe en halvtimme (a) hihi, tur att IMO finns alltså, annars hade jag kunna knyta snaran själv, höhö =)
NU blir det frulle och sådäääär =) PUSSPUSS


Snarka om niggah-ass

1337

Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit



'

de här inlägget är mest till min kåmpis WoW-Elin

prettyboy

Hejeliehejsan bloggeliebloggen..

Idag är egentligen en dag då jag bara vill ligga i sängen och typ hålla mig för magen för att jag har så jävla ont och typ sova och vakna litedå och då och känna hur underbart livet är som ger mig möjlighet att ligga i sängen en heldag.. . Istället sittar jag vid baren, har städat och har apont i magen. Vet inte om jag klarar av att träna idag. Har lixx to ont..

Fick ett stort och då menar jag STORT sug av korvmedbröd idag (ja det är ett ända ord) så det fick jag också. haha hur ka man få ett sug efter en sån konstig sak? Har inte vart sugen på godis på flera dagar fast jag har godis hemma :p VAD HÄNDER MED MIG? :o Det här är inte likt mig alltså, haha. Men nu ska jag typ chilla f1 här :) pusshejrå

Hanna 1337

Yeppyepp det är jag =)
Nyss hem kommen från WoW-Elin. Vi har haft mystination ;) hur mysit är inte de? :D När jag och Elin myser så blir det alltid extra mys, för vi är så bra på de ;) höhö.. Blev iaf inte the grudge 3 som vi skulle se. Såg istället på först melodifestivalen och vi var helt inne i de. Skrek till och med när EMD gick vidare. =) hahahjävla n00bs vi är asså.

Efter melodifestivalen som vi har kommit på att är En FEST med eget val av melodier, så kollade vi på den tjejiga filmen hotchick som kanske är hur kul som helst. Sen någon deppig film på fyran som vi inte orkade med utan kolla bloggar och sånt som vi är bäst på =) KFkvällen avbröts när adde kom hem full, då satt vi tre och kolla på youtube klipp =) hähä, kul man kan ha med en dumburk alltså!! Vi tog inga kort ikväll :o ovandligt faktiskt.. .

Men det bör tilläggas att jag drack saft idag!!!
-Bara för att de luktade så gott, men elin tyckte att min saft smaka vatten så jag vet inte om de räknas (a)


Såhär kan det se ut när vi myser annars (a) hihi. GammalN00Bbildbara

KF

Ikväll ska jag och Elin ha KF - det betyder killfritt och innebär masssssssssaa mys, massa onyttigt och ah mer mys :D hon är ju min kramis min kanin så de blir perfa :) hihi. Vi ska såklart inte dricka. För fina flickor dricker inte, inte ikväll iaf (a)


Dagens Citat

Dagens citat kommer från mig till min kära lillasyster.. .

"Vad gott du luktar, typ tomat, bränd tomat"

Shoppis

Idag ghar jag shoppat lite och kollat till rummet. Fick med mig världens snyggaste jeans hem efter många om och men
och JA - det är JAG på bilden ? :)


hejeliehejsan bloggis

Kom nyss hem från lite äventyr =) Fast inget speciellt hände förutom att jag såg :
♦ En spya
♦ En död katt
♦ - fast de va en bäver
♦ En full-och-knasigare-än-vandligt-Robban ;D höhö

Sen så va de så äckligt kallt och jag har vart DUM och bytt min fina goose jacka mot en jacka från JC, jag måste vara helt slut i knoppen. EN GOOSE MOT EN JCJACKA LIXX!!!!! så de vart dubbelt så kallt och jag saknar redan min goose. Tur att jag hade dubbla strumpisar och mössa :D hih

HAHAHAHHA Jag die


stana med min kramis

Heeej, ät ALDRIG negerbollar utan socker. fyfan de värsta jag någonsin smaka. Men tur var väl de så man inte fick i sig allt för mycket :D moahaha.

Nu ska jag ner och stana med min EG ni vet, my sister from another mister ;) höhö F1 3vligt ;) Sen ska jag gå hem så jag får en promenad I think. Får se hur jag mår då, har blivit rätt yr i knoppen dom senaste dagarna, men jag overlive ;) hähä.. Nu blir de klä på sig och sen draaa  =) Går ju bara runt i jeans och bh fortfarande. Illa ;)


Mörkare jeans och mörkare hår nu bara:p

Niggahbollar without socker ?

Kan man göra negerbollar utan socker i ? ;) hahah kanske en dum fråga men de ska jag ta reda på idag. Måste sluta med allt sånt där med negerbollar är det bästa jag vet och skulle vara ändå bättre utan socker I think =) hihi.. .

Jag vaknade prick nu. Hur skönt som helst med lov ju, magen känns bättre idag iaf, och tur är väl de för jag kände mig riktigt handikappad på träninge igår när jag inte kunde göra situps, plankan eller något som kändes i magen. haha. Aja, dagens planer är iaf att nu fixa sig, tvinga Elin till stan eller något, kanske ta en fika? och sen mys ikväll hihi.. och min älskade lillasyster kommer hem idag också. Fan de är fredag, då måste jag leta fredagspresent =) hihi. Men tror jag redan har kommit på en ;)

no one's gonna stop me now

Jag ligger och myyyyser med vatten - lite tråkigt det där lät
Men jag deppar inte för de, vatten är gott och ju mer jag dricker de,
ju mer älskar jag de. mums. hihi. Chocklad skulle inte sitta helt fel heller.. .


EG min vän!

Den här låten är till Elin, mycket för att det är hennes älsklngslåt och de går inte en minut innan hon nynnar på den. och sen för  att jag är hennes kramis :D hihi


tjabba =)

Nu ska jag och Elin åka och träna, skööönt.. även fast jag dansat runt som en jävel här hela dagen fyfan :D blev riktigt svettig ett tag =) min mage är paj så vi får se hur träningen går haha =) Tar en promenad hem sen från fjärran, annars måste jag sitta där som ett fån i en timme =) pussis


en nyvaken hanna utan smink från imorse =) höh

Föraktar dig för att du har skapat mig.. .

Tjenixen, gårdagen var en heeeeeeemsk dag som jag vill helst glömma. men de går inte =) så ah, det hemska sitter i idag och jag har bara lust att gå ut och gå eller något. Typ hur långt som helst.. . Träna måste jag göra iaf.. .

och sen till anonym som skriver fetto -
Ah, om jag nu är fet så är jag ett grymt jävla snyggt fetto =)

lösenordsskyddat

Det här är ett lösenordsskyddat inlägg, vill du ha lösen säger du pip annars får du läsa resten av bloggen ochsådäraaaaaa =) Klicka bara här,så kommer du till inlägget..


showgörl

Nu har ni tur som får höra elins sköna sångröst också =) och mimmi, amanda och elins fniss

Eg är bäst!

Dessa  snygga ROSA shorts har jag fått av EG, hon känner mig bra ;) rosa rosa rosa ROSAAA =D



så just nu sitter jag i dessa shorts, dricker ramlösa och chillar F1 =)

ögongodis

Byz


Ser du ut så här så får du förmodligen mig att dreggla! prick vad jag vill ha att buta i
hähähähä mumma!!!!!!!!!!!!

Tjockis

Heidi Klum kallas för fet för att vara catwalkmodell.
Heidi Klum är för fet för catwalken säger en tysk designer. Ursäkta men VART är kvinnan tjock? Vart har hon ens fatt man kan ta tag i ? Hon har beniga kinder, snygg mage, magra armar och jag skulle mer säga att hon är SMAL och perfekt för en catalk fö de är ju tjejer somhenne som man vill se ut som, inte som någon jävla pinne som bara är ben, visar revbenen  och står på toa och spyr ikapp med andra modeller efter att ha druckit vatten och ätit lite kaninmat.
Bajs on den tyska designern

You make me wanna lala

Hej coola katter och ocoola shrek åsnor! =)

Sitter i skolan nu och lalar med ELINNNNN (som är frisk nu) och Mimmi som aldrig ens skulle vara så dum att hon var sjuk ;) höhö.. Jag har ont i magen för att jag är hungrig, tagga nu till håltimme i några timmar då. Tur att jag har mina tjejer, mtv och gitarhero i uppehållsrummet som man kan spela om någon orkar spring och hämta gitarrer, haha.

Jag älskar fan min skola


Idag bröt jag en tand =D

Från en dyster sak till en annan

Idag bröt jag en tand, det gick till så att nina spruta runt parfym i hela rummet, så då smaka de parfym i min mun så jag var tvungen att ta en godis, så bet jag på den och VISP så gick den av.. .

Vet att ni nu är väldigt oroliga över hur jag mår efter denna sak, men det ilar bara lite.
Hitta nina och spöa na ist lix ;)


Här har ni na, parfym missbrukaren


misshandlad psykiskt

Det är två år sen nu, två år sen jag insåg att ingen fysisk smärta i världen kan mäta sig med den psykiska, den psysiska smärtan som ger ärr ända in i själen och som är med än år efter år, smärta som får en att bli rädd, tappa tillit, förlora den sociala kontakten med omvärlden. Smärtan som sitter kvar än idag..

Mer än två år sen har gått sen jag fick veta allt, från att vara lycklig jämt, vara  hur kär som helst, lita på alla och inte oroa sig, till att inte våga träffa nytt folk, hålla allting inom sig och ständigt känna hur sviken jag blev just då, hur sviken jag känt mig även fast jag inte ville berätta.

Om jag ska vara helt ärlig så önskar jag att du aldrig skulle sagt något, jag skulle hellre leva i en lögn, än leva såhär..



y o u .  m a k e . m e . w a n n a . l a l a

sting?!

Alltså dom här, ehm, stringen.. . ser ju knappast ut som trosor? Mer som ett trosskydd och om man ska använda de som trosor så kan man lika gärna vara utan. Dom är tydligen till för de som vill sola men inte vis "för mycket"



bra flyt!

Nina hade så mycket parfym på sig att det började smaka parfym i min MUN! det gillas inte så jag tog en godis, en hård. Och den jäveln bröt av min tand (y) shcysst!


vidjoblogg


stoppa inte datorer i näsan

Du får inte stoppa datorer i näsan patrik (8) - och inte äta på dom heller.. .

För det är typ vad som händer i klassrummet nu. - P
atrik stoppar min dator i näsan och tuggar på den sen. Härlig kille!!

och Löffa fyller 18. Grattis på en Löffa




Löffa och Putte

hej underbara dag

Hejpåer!

Mimmi sitter här och kåtar sig, jag sitter här och typ tänker lite på idioter och sånna som bara är söta utan att vara idiotet, sånna personer gillas! Jag sov över imorse, men hann i tid ändå ;) höhö. Är man sådär snabb så är man =) och jag somnade lätt igår och sov hela natten för första gången på lääääng =)

Jag är happy...

Kom förresten på bussen imorse, helt risig och grejer. Sätter mig heltrött bredvid en gammal klassis och säger typ "tjabba är de bra" med trött röst.
Han - joorå .. .. trött!  självdå?
Jag- JO DET ÄR BRA MED MIG TACKAR SOM FRÅGAR :D:D:D!!!!!

folk vände sig om i bussen och ni skule se hans min, hahaha. de va F1 kuuuuuul

Tell me if you like it, boy


It's Hanna, bitch!

intervju med ola

Jag hitta en rolig sak som Ola sa i en intervju förr.

På tal om idol. Skulle du ersatt Danny om han slutade i E.M.D?
- Nej, jag vill köra min egen grej, inte dela den med några andra än fansen.
Fast jag, Måns och Sebastian ­pratade om att köra en grej, men det föll på initialerna. Vi skulle hetat M.O.S.
Och vad skulle E.M.D kalla sig om jag var med? E.M.O? Snacka om läge för missförstånd.

moahaha lite småkul var det iaf


Hanna idag!

Såhär ser jag ut idag =)


Lady Gaga

Morgonen får börja med världens bästa Lady Gaga, då blir jag nog på bättre humör =)



Boys Like you love me forever

jobbig dag

Åh vad jag är trött och inte kan sova. Har inte kunnat sova bra på hela natten.

Jag har haft mensvärk

♥ Jag har mått illa hela natten
♥ Jag har haft ont i halsen
♥ Vart täpt i näsan

♥ och nu kan har jag ont i huvudet pga sömnbrist..
Bra gjort alltså

Plus att jag fick veta att Elin spytt inatt, så då blir jag lite rädd eftersom jag mått illa och lekte med henne igår :p hoppas hon blir frisk snart =) pusspusspusspuss


dejt!

Igår var jag som sagt på Dejt med min älskade mimmimus =) vi hade mys. Först käka vi på los sombrero eller vad dom har döpt de till nu :p höh. sen så gick vi på bijo - fredag den 13e. och jag kan ju säga att det för de första va ganska pinsamt pga lite saker. Sen satt killarna framför oss och viska och kolla bak hela tiden. Jag ville dö ett tag..

Vi var dom ÄNDA som skrek på bijon hahahhahaa. och vi skrek typ innan bijon hann börja haha sjukt pinsamt... . Ah iaf så va den jätte läskig tycker jag =D när jag kom hem så skulle jag först åka iväg igen till en person, men strunta it och stanna hemma =) lika bra det!

Jag ade iaf tidernas bästa alla hjärtans dag =) vännerna betyder mest, det är verkligen så =)


Det var en gång.. .

När man städar hittar man alltid så kula saker. Idag har jag legat och kikat på kort som jag hitta, från brunnsvikstiden och tiden då mikkis och emma va mycket närmare mig. I miss it!

Liten Hanna:


Emma, Mamma och Jag


Älskade Frida, Jag och Emma i brunnsvik


Malin, Mikkis, Victor och Pontus. brunnsvik


Pappa och Jag .. .


Victor, Nina, Jag och Ragna


Älskade Älskade Älskade Skåne..

Jag kommer dö, idag!

Helt seriöst. Om man kan dö av mensvärk så kommer jag dö idag!!!!!!!!!!!!!! Har vart uppe större delen av natten och haft såjävla ont att jag trott att jag kommer dööööööööö! och så lyckades jag somna sju. Tror ni inte att mensverken väcker mig 10 ?!?!??! helt seriöst. Tack för att du är en jävla väckarklocka men det är SÖNDAG idag, söndag = vilodag!

Hanna Ekelund
910614 - 090215
Dog av mens!


alla hjärtans dag!

Hej finisar.
Sitter hos Raffe nu och väntar på att tiden ska gå fortare så att klockan blir fem någongång. För då ska jag ut och äta romantisk middag för två och sen gå på bio =) åh vad mys.. Lääängtar

Min mobil har tyvärr dött så ingen lär få tag på mig förrän i natt skulle jag tro ;) men glad alla hjärtans dag på er alllla. Speciellt mimmi och elin!

hej vackra

Nu ska jag och min lillasyster sova efter att ha sjunigt disneylåtar typ i någon timme =) riktigt mys ju.. och jag är sååå glad för det.. .
Typ som i lejonkungen

" Timon- Vem är hjärnan av oss två?
Pumba- Eeeh ? :S
Timon- EXAKT!!"

haha, helt sjukt bra!!

En dag kommer du förstå.

P U S S

Jag är snygg, sexig och desperat singel ;)

Haha, nä men faktiskt så är jag väl lite desperat under alla hjärtans dag perioden. Saknar någon att älska, pussa och kramas med. och så desperat är jag väl inte. Jag skulle aldrig vilja göra något med någon annan än min bästa vän Mimmi imorgon! Inget betyder som ens vänners åsikter. "If you wanna be my lover, you gotta get with my friends" eller iaf Elin och Mims, det är ju dom som är mina bästa vänner i hela vida värn :D hähä

Nä men tillbaka till ämnet, jag tror inte att jag inerst inne skulle klara av att anpassa mig efter en person igen, verkligen inte så mycket som förr. Fast ifs så skulle det säkert gå att ha ett förhållande, men vafan. allt har sin tid. är det inte meningen att jag ska ha ett förhållande så är dte inte så. Det är inte så att jag gråter, även fast jkag egentligen skulle vilja somna på någons bröst inatt och höra hjärtat slå. .. .



och förresten så finns de en söt, och det vet han!

dagens dag

heeej =)

Idag har jag haft fullt upp. Vaknade en halvtimme innan bussen gick imorse, hann såklart eftersom att jag är som en blixt, alltså snabb . Så jag for till skolan, mötte Elin min fruga och promenixa.
Pratade om att vi skulle skippa att gå en mils powerwalk idag och istället köra ett pass på friskis för att det var så kallt ute.
Och jag kan lova er att efter inte ens en minut efter vi sagt de så ramla jag ner för heeeeela trappan ner för tunneln till öster vid tågstation. och de va rätt många som såg (a)  så först ramla jag för att de va så halt DUNK på rumpan och försökte resa mig, då tappa jag balansen och åkte på rumpan hela vägen
HAHAHHAHAHA så äckligt pinsamt. så de blir inge träna, är allt för öm i svanken :p

Satt i skolan och hade MatteB :p vi var lika dåliga som vandligt och sen så keka vi. kasta lite hårtplast i ettornas mat och sådär =) Sen så gick jag och Elin till henne och mimmi åkte till praktik. Vi chilla F1 och lekte med Hugo, sen gick vi ut och gick med han till konsum eken typ där jag hoppa på bussen och åkte hem för mina fötter döda mig.

NUUUUUU har jag prick städat och väntar på en liten vääään

käraste mage

Det började med att jag drack oboy, och eftersom att jag inte tål mjölk så blev det ap ont imagen
Fick typ kramp och ville spy.. .

men sen hände en sak som gjorde mig sådär pirrig och glad i magen, så de kittlas.
Det onda försvann och nu ligger jag med ett leende på läpparna <3

det är nog bäst att somna såhär, med den här känslan.. För det är underbart.


Klara Färdiga SUUUUUG


Det handlar om avundsjuka

Vi är vackra personer, det handlar om avundsjuka =)


vare lill gamla bilden elleR? :D

heii soetizaar!

Sitter i skuwlään med Ellii Nu och chillar F1.

Ska träna idag, skööönt blir arobisk =) Fast med ny ledare, spännande, ;) men de ska nog gå att fiska =) Så hurtig som vi är. Ska försöka ta tag i mitt rum nu när jag kommer hem också, om jag inte behöver plugga. Vi får se vad jag prioriterar när de väl kommer till kritan ;)



Jag läntar efter min dejt på lördag <3

uääääh

- eller hur man stavar gäsljud.

Jag . Tror. Jag. Ska. Sova. Redan

Ap trött (a)


En låt om oss!


118100

fråga: Hur många spermier skulle behövas för att dra finlandsfärjan fram och tillbaka till tyskland?

Svar: Enligt spermieinspektionen som är experter skulle det behövas 424980324623784934328947023984730892423908472498 stycken spermier

Frida är bra <3


äntligen!

Min blogg funkar igen, yippiejahooo =D Den har ite funkat igår kväll och idag förrän nu, så jag har fått kontakt blogg.se och sådär, men nu verkar det vara löst =) Har haft matteB nu, och det visade sig att våran lärare kunde lika mycket som mig - ingenting! bra gjort :p

nu funkar iaf allt och jag och damerna äter efterrätt och kikar mtv, eller efterrätten är slut :d

Dagens Citat

Jag skulle verkligen inte vilja se ut som en barbie,
- helt sjukt obekvämt att gå sådär på tå hela tiden!


In your face 118800

Idag lyckades jag knäcka dom, moahahah. Jag lyckades enkligen med frågan som INGEN kunde svara på =) Därför bjöd dom på sökningen ;) Känner mig riktigt stolt.

Sitter iaf hos raffe nu för pluggination. Han är nog bäst när man ska plugga =) Innan jag kom hiot va jag på stan med mimmi och elin, nina joina efter någon timme innan vi skulle hit. Gick förbi någon brud med långaste håret. alltså de va längre än nedanför stjärten och helt tjockt. Mimmi tyckte det var äckligt för att de inte va färgat =) haha.

På vägen hem hit så gick nina och jag förbi håret-tjejen igen och vet ni vad nina gör? Hon STRÄCKER ut handen och känner på håret hahahahahahahahhaah tror ni jag dog LIIITE eller? hahah jag fick världens chock för de trodde jag inte om henne ;) moahah

Till Min Dejt

Det här mmset skicka jag på mms till Min Dejt nyss ;)
nyfikna?


tisdag morgon

Hej sötnosar,
sitter helt ensam i klassrummet nu, ingen annan har kommit.. .  Råkade ta för tidig buss för jag trodde vi börja kvart över, men vi börja tydligen 20 över, skilljer fem minuter men en halvtimme i busstid :p eller hur man förklarar.
Dagens planer är iaf att nu gå i skolan, sen hem till Raffe och plugga Matematik, sen träna och hem =)

Har lektionen projekt nu, om ni frågar mig och mina käraste så är projekt = döden!!!!!! Men inget kan förstöra min dag! DET ÄR TACOOOOOOOOOSSSSSSS!!!!!!!!!! weho weho weho weho!


godnatt

Klockan är inte ens elva, men jag är helt trött och måste lägga mig i tid för att orka morgondagen då vi börjar TIDIGT och har projekt med Nicklas.. då måste man verkligen vara pigg kan jag lova =) Sen så ska jag plugga matte och träna imorgon efter skolan med min kära vän Elin. Jag har förresten dejt på alla hjärtans dag nu =) hihi, riktigt mys!!



livet är orättvist

Ah, ruggigt orättvist med tanke på att jag och Elin sökte praktik på 118800 idag och sådär, fast vi har inte fått svar än. Tror ni inte att BLONDINBELLA, min IDOL, ska jobba där nu i två veckor? altså ah, de här tar kål på oss. hon får göra ALLT som vi vill!!!!!!!

Tänk bara vad kul att svara på alla sms. Som frågor som jag och mina klassisar och syster brukar fråga typ som

Varför var min pojkvän otrogen mot mig?
Varför var min flickvän otrogen mot mig?
Vilken typ av brudar är mest villiga?
Hur mycket sperma kommer om ALLA killar i världen kommer samntidigt?
Hur många fiskar finns det i havet?
Vad händer om man har absolut torr mellan benen?
Hur är de exakta receptet på julmust?

Alltså förstår ni hur kul de ÄÄÄÄÄÄÄÄÄr, jag är beroende av att smsa dit =D hihi.
Vill ni se svaren på allt så är de bara att säga tjillivippen för de finns sparade :)

sunny day

Det har vart soligt idag, jag och Elin har köpt geisha för mer än 100 kr och till och med jobbat på historia lektionen, smsat med 118100 och så också, riktigt najs dag.. Efter skolan blev det Raffe för att plugga matte, och hör och häpna men jag förstår nu =) Ett häfte iaf! Ska dit imon innan träningen också, blir kanoners det här!



Hannii Idag

Såhär snygg och enkel är jag idag, som vandligt då =)


blondinbella är bäst!

När blondinbella skrev om Grynet så bblev ja helt glad innombords, jag hade nästan glömt henne och kände att jag lära se henne på youtube, hih och åååååh vilka minnen det dök upp från när man var liten, vi brukade alltid leka grynetshow hemma, jag mikkis, emma och nina, hahha  F1 QL


Ny Vecka - Nya möjligheter

Heej fina, ligger i sängen nu och lyssnar på musik. tänker inte få uur sängen på ett bra tag ;) hihi. Eller jag ska ta halv tolv bussen till stan, möta Elli sen gå vidare mot skolan - perfektius..


Veckans mål är :
♥ träna tre ggr! minst,
♥ stor-rensa i rummet
♥ Lära sig något från MatteB
♥ Inte sova över någon gång
♥ Hitta praktik

För att uppfylla det viktigste (lära sig matte) så ska jag hem till raffe och plugga efter skolan. kuljul

fyllt med hat och otrohet

hej fina och fula!

Ligger i sängen nu och kollar beck, eller det är reklam just nu. Låg och tänkte lite på förhållanden och varför jag inte har något. Det jag har kommit fram till är att jag är rädd, rädd för att bli illa behandlad igen, rädd för lögner, svek och rädd för att bli sårad. Jag tycker inte att det ska vara så, att jag ska behöva vara rädd för något som inte behöver vara självklart. Men jag kan inte styra det!

Jag saknar ju självklart att ha någon att krama, älska och puss och bli älskad av, men så fort jag träffar en kille och blir intresserad så skapar jag själv någon slags mur eller vägg emellan eller hur jag ska förklara, spelar helt ointresserad och säger att jag inte vill träffas, även fast jag verkligen vill de innerst inne. Det har vart så i mer än ett halv år nu.. .

Jag tycker hela tiden att jag känner mig redo för ett förhållande, men när det väl kommer till kritan så går de inte, tar verkligen stopp och jag vill inte alls. Nu såhär när man ligger ensam på kvällen så saknar man mest, saknar verkligen hur allt skulle kunna vara.. .


NewYork minnen

Haha, jag började prick tänka på NY och hur mycket jag saknar de, kollade på bilder och såg starbucks bmuggar. haha. började tänka på när man beställde, så va de så många i kö så man fick säga sitt namn så ropa dom när kaffet va klart.

Först skulle mamma beställa. men dom kunde inte säga Liselott så dom döpte henne till Lisa
Sen beställde ja och nina. När vi fick muggarna så stog de Heidi och Lila HAHAHAH sjukt va dom hör fel =)


Jag är snygg



Det handlar om att kunna tycka att man är snygg utan photoshop och tuttarna under hakan.
Tro på er själv, alla är fina. Speciellt jag

jag saknar min pappa


Det är inte upp till mig, en person kan inte skapa en familjerelation

design

som ni säkert sätt så har jag gjort en ny design, så rosa och såå Hanna.
Ingen kan ju tycka att den är ful iaf, det är ju jag på bilden ;)


godaaag bloggis

heej älsklingar,
jag har pluggat matte sen TIO och blev klar nu, skulle kunna börja gråta av arghet för ja har inte lärt mig någonting. bragjort!..  Sen är jag arg på louise som tydligen brytit båda armarna eftersom att hon inte har kommit med en förklaring och så :) Så nu ska jag istället tagga för träning med min tuffa brud Elligörl. blir skoj som vandligt.

pusspåerälsklingar.


Hanni Idag

Idag har jag på mig en tröja som jag köpte igår, den är kjuut.


godmorgon fiina

Eller inte godmorgon kanske, jag har ju vart vaken i merän en timme :) Siytter i sängen och funderar lite på vad som händer idag, Elin är ju säkert halvt däckad till kanske fem om inte längre så de blir nog jobbogt attvänta på.. Känner iaf at något måste göras, har blivit så rastlös av att sitta hemma igår, även fast jag hade jävligt kul och hade sällskap :p

Om mamma måste till köpis eller något skulle vara suuper, då kommer man ju ut iaf. Men först ska jag plocka fram lite kläder, sminka mig, fixa håret och skrämma lillasyster :D pussar

jag mår bra nu

Dilan gick nyss hem, Elin skickar fylle sms och jag mår bra även fast det finns idioter =) puss


ikväll

Heej älsklingar.
Skulle egentligen på middag ikväll men det blev inte så, är på för argt humör så varför förstöra för alla andra ;) Tror att om det bara vart elin hade det gått bra, men att fira någon när man är arg och alla ska festa efteråt och jag måste hem - så skiter jag i det.

Istället kommer Dilan hit och deeegar med mig. Blir att kolla tv, bradpitt filmen och äta något gott skulle jag tro :) hihi. Jag tror jag vill köpa en gurka HAHAH ;D mums ju ;) Kommer sakna min andra halva Elin ikväll ;) Vet att hon kommer supa ner sin sorg uutan mig :D hahah.

pussgullisar

nyshoppat

JAG ÄLSKAR SLUTREAAN



no plans

vaknade imorse, fixade mig och åkte till skolan, va där en snabbis, sen käk och ner på stan med elin. Shoppa lite och bara gick runt och kika, hon är bäst alltså. Sen fick jag äntligen tag på louise som man tydligen måste ringa från en annan telefon för att få tag på, en sak bara : Lova inte saker ni inte kan hålla.. .

Sen hem nu och nu kollar jag tv och dricker juice. Kvällens planer är för stunden inställda, pga just L.. så vi får se vart kvällen tar mig. Just nu känner jag mig bara arg iaf.

I Can See You Boiii


hejonoppat

GODNATT ÄLSKLINGARR

träning

heej,
nu är jag hemkommen och nedbäddad i min stora sköna och varma säng, täcket är sådär leeent längst ner vid fötterna och jag har presis kollat 90210, det kan med andra ord inte bli bättre.

Blev arobisk för mig och Elin idag, riktigt skönt faktiskt, även fast man kände att man hade lite träningsvärk sen i tisdags.. Glömde min mobil på träningen och kom på de en timme senare, som tur var låg den kvar, hallelujah föfan..

Nu ska jag sova i mitt seeeexiga nattlinne från Victoria's Secret och kanske kolla OTH innan, puss och smek



lillasyster

Världens bästa lillasyster på flygplatsen i USA



Nu, ombyte sen träning med min andra halva =) pusspuss

lite shopping.

Handla lite på stan efter skolan =)



Fick med mig:
♥ solglasögon på rea  20kr
♥ Puder
♥ Läppglans
♥ Armband
♥ Toffsar

Ur So Gay


Hanna Idag

Den här cooola tshirten har jag idag.
hur snyyyyyyyygggggggg som helst


Grattis Barbie

Idag fyller Barbie hela 50 år, och är fortfarande lika perfekt i hyn.
Jag ska döpa mitt barn till barbie eftersom att jag kallas så nu.

Barbie, Fuck me I'm famous


plugg1

Hallå i stugan. Jag sitter här i skolan och äter lunch (hårdbröd) och dricker vatten med elin, det är vad vi får leva på när de är blämat. Vatten och bröööd! Elin väckte mig typ 3 min innan min buss gick imorse, så jag fick ta den som gick en halvtimme senare. Fatta stressad, men jag hann och nu har jag och elin pluggat i ca en timme. Duktigt av oss. Haha. Eller iförsig, vi har pluggat HELA tiden och gjort typ tre tal. Haha illa.


PJ är i skolan så nu ska vi dryga lite :D hähä pusspuss söta


Godnatt Bloggeeen!

Nu blir det Lejonkungen sen sova,
det är ju en dag imorgon också.. Sen ja skrev sist har jag bara duschat och ladda upp bilder på FB, känndes som de va dags nu ;)



Såhär snygg var ja tidigare idag, eller jag är ju alltid snygg :D

grraaw

Öhow! Jag skulle egentligen städa idag, Men runt halvsju, somnade jag. Tummen upp till mig! Får bli en annan gång helt enkelt, en dag när jag har tid att rensa ut massa också. =) Imorgon ska jag till skolan med Elin, eftersom att vi inte har praktik :p Vi får ligga i "party rummet" och kolla MTV och ringa runt efter en praktik plats och plugga. Känns skönt faktiskt, att inte behöva någon stressig lärare.


Som våran mattelärare idag, heeeeelt dampig när jag och Elin försökte komma till våran lektion, skrek att vi var oförskämda och typ dumma i huvudet och vad hade vi gjort ? INGET!!!
 

DET ÄR INTE VÅRAT FEL ATT NI KONSTRUERAT SKOLAN VÄRRE ÄN JAG KAN LAGA MAT!!!!!!!!!!



.
Jag och Alla, Alltid vid din sida =)


Say What You Need To Say

Nobody is perfect. I'm Nobody biiiiiaatch


Dagens planer

Idag ska jag:

Fika med brudsen
Hem och städa
Plugga
Powerwalka


Mina tvillingar

Idag började Maja i våran klass. Riktigt kul att hon äntligen började här med tanke påatt jag och Elin träffat henne massa gånger utanför skolan, eller det blir ju inte så ofta eftersom att hon bott i Söderhamn. Men nu har en till sötnos flyttat till Gävle ;) Mimmi och Maja är tvillingar. Helt sjukt underbara, mina älskade tvillingar =D



Mimmimus till vänster och Majagräddnos till höger. haaha vad jag skratta när dom hade samma kläder på sig idag ;)
-  planerat? JA!

Videoinlägg




tröttt

Heeeeeej

Nyvaken Hanna här, hehe, jag och Elin somnade på lunchrasten efter en jobbig och ogivande matte lektion.. . Nu är det näthandel och jag fattar inte riktigt vad vi ska göra.. Helt trött. Har fått dämpa ljuset på datorn  för att jag är så trött i ögonen, aldrig mer sova på en rast (a) hihi.


Nu ska jag ladda upp en video till er, på mig och min pudding Elin, dirr från skolan!



Mimmi och Hanni


onsdag

God morgon ALLA läsare,

Helt sjukt att jag tredje dagen kan skriva "alla" med tanke på att jag IGÅR hade närmare 100 besökare på bloggen, inte fy skam för andra dagen ;) Men vi får se hur det håller i sig!


Har vaknat alldeles för sent och skulle egentligen ta halv bussen, men gaah det går inte! Jag får helt enkelt ta en senare buss :p Inget val ju. Kommer komma kanske fem min sent isf =) Har Matte nu på morgonen, inte direkt Yey


Puss på er fina, och ofina fänz =)


Sommar/vårkläder

På sommaren och våren är ALLT snyggt i stort sätt, det går nästan inte att misslyckas. Shorts linne och solglassisar så kan de inte bli fel. Och jag saknar det, jag saknar att komma till skolan den första varma dagen när ALLA tjejer har shorts eller klänning. Det är verkligen ett tecken på att sommaren kommer komma.
Just nu känns det bara för trist med alllllllllt i klädväg!
Allt som man köper just nu är till våren - och de får vänta i gaberoben, till våren (a)


Allt är från H&M och Ellos - tänk vad paint kan vara bra!


bara vandlig text...

Loggade in på bloggen nyss och såg att jag fått en jätte söt kommentar av någon Fia =) Som skrev att hon läst min blogg förr och sen hittat tillbaka till den nu av en slump. Helt sjukt tycker jag med tanke på att jag haft bloggen i två dagar nu =) Men är man famous så är man ;) Mest puss på dig!


Kollade tapeter med mamma och hennes boii idag, valde ut en tapet jag ALDRIG själv trodde jag skulle välja, jag var helt inne på en brun fondvägg med guldmotiv och sen besha tapeter i resten av rummet. Iställe blev de en ljuslatte färgad tapet med motiv i brunt, turkost och guld, fast i miiild form. Kul för er att veta va ;) höhö.. Sen tränade jag och Elin iaf. Fyfan va vi e braaaaaaaaaaaa..


Hade filmkväll med mamma och hennes boii nu ikväll. Jag och han ville se lejonkungen. Men mamma röstade ner oss och fick oss att se på haid&seek som gick på trean ikväll. Sören ville verkligen inte för han tål inte skräckisar och stackars han, för mamma somnade efter kanske 20 minuter, och då va jag så inne i filmen att han inte bytte :p hahah. Det får helt enkelt bli lejnkungen en annan dag =)


SKRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVKRAAAAAAAAAAAMP


puss fänz

Hej smultron =)
Här sitter jag och väntar på mamma sa att vi skulle dra och kika tapeter, men jag är inte ens förvånad om de inte blir så, isf blir det plugg eller något. Ska iaf träna halvåtta. Har vart sjukt sugen, sen kom jag på att det inte var KiBox idag =( Jag som var så sugen. . Men jag överlever.

Ajuste, hade chiken bits tävling idag hehe. och jag och elin vann ;) höh. fyfan jag vill aldrig mer äta de :p inte än på ett tag =D. Vi satt vid två olika bord, jag, elin, bella, louise och patrik vid ett, sen mimmi, madde, jimmy och mattias vid ett tror jag de va,.så vi kasta mat på dom haahhaha sjukkul. men dom gjorde inge respons och blev tjurig över tomat på skon :p hahahahahahahahahahahaa sjukt kul alltså.



Du är så långt borta, att det känns som om du inte finns, baby ♥

JAG ÄR BÄST

Sött mönster och kolla rekordet.
weho, försök slå de om ni kan hähä



Spelet hittar ni HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRR!!!!

Jag är snygg

Det svidr att inte få Sveriges Snyggaste tjej!
Ursäkta mig att jag är upptagen jämt,

Snygga tjejer är det ;)



puss♥



Chicken Bits.

SÅ STAVAS DE. Mimmi mobbar mig. Elin med. A shore bacon att dom är snälla vänner just nu, dom är mobbare.
Nämen helt seriöst så kan inget göra mig ledsen, för det är CHICKEN BITS idag.


Bussen var sen - Jag var glad ändå

Bussen var full så jag fick sitta bredvid stinkande - jag var glad ändå

Det var iskallt - Jag var glad ändå

Jag och Elin kom sent - Jag var VÄLDIGT GLAD!!!!!!!!!

Elin och Mimmi mobbas - Jag är glad ändå..


Nu sitter mimmi och skriker mather fucker till alla här =) Så jag måste lugna henne. Puss fänz!


KISS KISS KISS KISS &bajs

Hanni Idag



Det kallas "mingeloutfit" av mig och Elin, fast det här är en mingel outfit i rött ;)

Tisdag

Godmorgon
vakna av att mamma banka skit hårt på min dörr, så de va bara att kliva upp, är helt klar så nu har jag en halvtimme på mig att dricka multi, har inget annat att göra den här tiden (a) så multi är bäst.
Dagens planer är idag :

♥ Skola , till ca 4
♥ Kolla på tapeter till rummet!
♥ Träna med min Elligörl

Sen finns de inge tid till annat, för jag kommer vara hemma halvfem och sen börjar träningen halvåtta, de betyder att jag kommer ha brottttoooooom för att hinna med en buss till träningen =)

XoXo
HanniGörl

spottas

Åh vad jag spottar ut inlägg på er =) men är de första dagen så är de ;) hatar ju när de ser så tomt ut (a) hih..
Nu ska jag sova, somna till djungelboken och drömma om mina bästa vänner Elin och Mimmi.

Tänk att man kan vara tre bästa vänner, och ändå vara så tajta, inget två och två trams eller så, utan de är verkligen vi TRE. även om jag önskar att mimmi inte bodde i valbo! Det känns så låååångt. Men imorgon kommer de iaf bli mattävling, den som äter upp mest vinner =D Det är ju ett måste när det är Siken Biss i skolan :D ååååh mums.

Bäst jag stänger ner nu så det blir Siken Biss snabbare :D weho.




Gonatt ni söta som hittat hit =)

Victoria's Secret <3

Ett tips till mina fänz.
imorse använde jag Hair-Reviving Toweletters från kollektionen "so Sexy" av Victoria's Secret nu alltså så håret blir på topp innan skolan =) Sjukt lätt att ha på och håret blir bananmjukt. UNDERBART alltså. Nackdelen är att om man tar för mycket "uppepåskallen" så kan håret se flottigt ut. Men de lär man sig efter att ha gjort de misstaget EN gång =)

Så köp de, kostade 12dollar och 50cent. så ca 100kr i Sweden då =)


JAG ÄLSKAR RÅÅÅÅÅÅSAAAA!!!!!!!!!!!!!

Fika med bruds.

Hej söta!

Ligger här i sängen nu och kikar lilla djungeboken, jag är verkligen som ett barn (a) hihi, men vem älskar inte de ;)
Började halv ett idag så jag och Elligörl tog en tripp till skolan, och mimmi höll på att DÖDA oss, hon rev upp dörren till skolan och skrek HEEEEEEEEEJ!! både jag och elin SKREK rätt ut, hahah helt sjukt rädda alltså!

Sen så efter en lektion så drog vi ner på stan (Jag Elin och Madde) och mötte Mimmi som redan va där ;) Fikade i flera timmar, - riktiga tjockisar hähä. Madde drog efter en stund och vi satt kvar kanske en timme och snarka skiit :D Sen stan en snabbis och springa till bussen.



Det här var BARA mitt och elins fika, plus att vi åt varsin wraps, jag en varmmacka och elin en bagett,
eller typ iaf ;)

Njuw Blogg

Jag lära göra ny blogg. Det fanns ingen annan utväg efter att vissa idioter och sånna som inte är idioter men inte bör läsa, läste min förra. Men jag kommer ha den som en täckmantel hähä så att de personerna fortfarande går in på hce.blogg.se, jag är inte född igår jag eller, riktigt lurig sådär =)

Men det är väl därför ni älskar mig!

XoXo
Barbiegörl

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0