.. . ... . ... . ..

som en sorglig film som ingen annan ser.. .


Shitt va yr jag är

För ca FEM minuter sen skrev jag ett blogg inlägg, loggade ut från min blogg och gjorde annat. Sen så tänkte jag "måste skriva blogg idag, och skriva om att jag gick till jobbet" så jag logga in på bloggen och hade redan skrivit om de (?) haha, har inge minne av att jag skrev de alls, så jävla virrig :D
Tänkte köra lite plus/minus nu när jag ändå är igång :)

+ jag har en vecka kvar på jobbet
- jag trivs på mitt jobb och vill på ett sätt inte sluta och på ett sätt sluta
+ jag gick till jobbet
+ Det är helg
- fortfarande yr.. .
+ filmkväll med Melinda

FLER PLUS IDAG IAF =D weej

helluuuba

Chacha alla bloggläsare.

idag har jag jobbat och jag GICK till jobbet, väldigt jobbigt eftersom att jag va yr, men jag gick en timme och tio minuter innan jag började så jag tog pauser när jag blev för yr, andledningen till att jag gick är för att jag har haft nycklar, busskort, pengar och allt på jobbet så jag kunde varken ta cykel eller buss..

Dagen gick snabbt och vi hade kul som vandligt på gavlegårdarna ;) Hade någon form av vattenkrig någonstans mitt i och jag visade jessica hur man är sexig när man dricker vatten, funderar på att visa er också senare ;) höhö.

Nä men nu blir de chill ikväll. nog myskväll med Melinda? :)


Ett minne

Kom nyss och tänka på ett minne som egentligen inte är något speciellt. Bara ett som dök upp när jag började lyssna på en speciell låt.

Det var iaf i vintras, de var ganska mycket snö och jag och elin hade bestämt oss för att ändra stil och festa med JEANS (big ;o på det) Så vi hade typ tshirt, jeans och HÖGA skor. med öppna fötter också. Ja hade mina rosa (dom som finns i headern) och elin hade sina ny inköpta svarta :p

Vi gick till bussen och höll på att frysa ihjäl och tänkte lyssna på party musik innan bussen kom.. Blev världens lugnaste låt. "Ur so Gay" haha. Vi orkade inte röra oss men var för kalla för att stå still så vi började att gunga oss fram och tillbaka, flyttade hela kropen utan att flytta fötterna eller böja benen. Sen bytte vi rörelser och böjde på benen haha, nästan en hel låt stog vi och böjde på benen och ingenting annat. Hahhahaa vi såg ut som världens idioter och sa "det här är LÄTT våran nya party låt!"

Så nu ska ni få höra vinterns partylåt ;)


plus/minus

- jag är så sugen på subway att jag håller på att dö.. subway subway subway ♥
- jag har plånbok, nycklar, busskort  och ALLT på kontoret. därför vet jag inte hur jag ska ta mig till jobbet, eller någon annan stans.
+ Melinda är bra!!
+ Det är nära helg
- jag är fortfarande sugen på subway och cooola och HELT yr


VARE SMÖRARN ELLEEEEEER?

stiven smörar för mig som faaaen. kanske för att jag mår dåligt? Såhär ser de ut just nu, fast vissa delar är censurerade :)

Stiven - nee hade ja vart i sätra, hade ja faktist vela kommit förbi o tycka hej, :) kanske tyckt lite synd om dig ;) .. Men jaa jag ska vara ärlig mot dig, *censur*, så de är ju inte direkt något att vara rädd för, men ja vela inte säga till dig, för ja tror du skulle kunna snea som fan, o så har vi ingen kontakt längre, o de vill ja inte :p för ja älskar att prata med dig (a)

Jag - naaaaaaaaaaw lite smörig :D hahhahaha

Stiven - Ja men vafan :p Du är faktiskt den ända jag pratar med varje dag så därför ja inte vill att de bara ska skitas i :p fattaru?

Jag - Jaaa vi är ju typ bff

Stiven visste inte vad de betyder tuvär :D hahah PUSSHEJ

ny kamera

En ny kamera och en utlandsresa är vad jag ska köpa DIREKT jag får min lön!
Har haft min kamera huuuur länge som helst nu plus att den är dålig och mobilkameran duger inte till att ta fina bilder med rätt ljus!

Funderar på den här!



PS.
Andledningen till att jag kan skriva blogg nu och inte tar mig hem från jobbet är att jag bara jobbat två-tre timmar idag, sen vart de akuten, fick veta att jag har hjärnskakning och lite för lågt blodsocker. Så jag kom hem tidigt idag och har legat och sovit i flera timmar fast man egentligen inte ska sova. lite busig sådär

jobba jobba jobba jobba jobba

Heej, kom prick hem från jobbet. Fick skjuss hem av raffe snäll som han är :) Han jobba ju där så jag gick och knacka på fönstret ;) höhö bra där =) Har jobbat sen ca 8.15 imorse sov över (a) vääääääldigt dåligt av mig!!! men ah, så är de och de ska inte upprepas, har jag lovat både mig själv och jessica.

tyckte dagen gick apsnabbt idag även fast jag vart irriterad över att folk har sån jävla pms på mitt jobb ibland. Idioter!

Nu ska jag på midag i sandviken så ska sätta på mig liiiite mer smink ;) höh, om jag orkar. Ska nog byta om också =)
Så länge så kan ni digga den här låten som jag lyssna på ganska mycket 2005-2006 :)


ska man ha ångest idag?

Hallelåhja

Ligger i sängen nere i världens mysigaste källare och dricker lite cola =)
Har vart och sagt hejdå till Linn nyss och sådär, inte kul! får hoppas att hon kommer snart igen för KUL hade vi igår.
Började nämligen med förfest hos Jossan. Jag, Linn, Elin, Angelica, Melinda och Jossan var där och lekte 123 och sådär, hur kul som helst och riktigt många skratt =p.

Drog ner till hangloose med tolv bussen. Living the dream typ ;) hade riktigt najs där må jag säga, dansa och mingla runt lite, träffa folk och såntdärnt ;) Skulle egentligen på efterfest i stigslund, men hamna i andersberg och kom in runt halv fem eller när de va (?) ingen aning ja.. Kom hem typ halvtre idag och känner just nu för att gå och lägga mig och aldrig mer vakna. Pallar inte jobba, tur att jag har så bra kollegor då ;) höhö

Bild från förra helgen

Hanni och Patrik

pigg


Elin - De luktar snus i släpet. ååh!
Pontus - men äru dum, de luktar dött
Jag - Ja, SNUS!!
Linus börjar garva som fan och säger - höhö fan va bra sagt
Jag (skit lycklig) - Vad sa jag? =D

Det är ju så bra att man är lagomt pigg klockan sju på morgonen så man kommer ihåg vad man pratar om två sekunder innan, snacka om att verkligen inte tänka alls på vad man säger och vad man sagt



passande bild

bra gjort hanni

Ahmen bra gjort av mig som vaknar NUUUUU och hade tänkt festa idag =(( helt taggad har jag vart plus att Linn har kommit från kramfors, härligt härligt och jävla bra gjort av mig! åhåhå va arrrrrg jag blir! Om Elin vill leka så ska jag va med henne annars så ska jag gå ut och gå tror jag, känner mig så äcklad av mig själv just nu, sjukt jävla äcklad.. .


gavlegårdare är hårdare

En stund sen jag skrev nu, har ju jobbat som ett djur och inte haft tid helt enkelt :)
I måndags så var det ju opera, jag och Jessica stog för den fina stämman ;) höhö och så hittade vi världens tuffaste jobb telefon ;) Tisdagen va också kul, allt är fan kul.. Förutom en person och ibland två andra personer.

Tiden går snabbt och jag har sjukt kul med jessica, linus och nu också matilda =) wiie.
I onsdags så trodde jag och jessica att vi hade sett en ORM i bilen. så vi skreeeeeeeeek och ALLA nio personer va ut ur bilen på två sekunder utan att överdriva. Jag DÖK ner med huvudet ner i bakluckan.. Ormen var en larv (a) hahahahahahah lätt de roligaste på länge :)

I torsdags så var jag på sjukhuset och mådde halvt illa hela dagen.. men de gick rätt fort ändå. De går inte att låta bli att skratta åt alla SJUKT tråkiga skämt som vi kör hela tiden.

Idag skratta jag nog igenom hela dagen. Okej, onsdags hände den roligadte saken och jag skratta så vi låg på marken. men idag skratta jag mycket HELA dagen, åt bara sjuka saker. Så nu är jag helt slutkörd och vill bara sova just nu :p ijentiligen vill jag ut ikväll, men vet inte om jag orkar men imorgon blire iaf fest så de står härliga till ;) höhö.

puss och kram hejråt


jessicas jobbtelefon

kärlek


tidereeee

Heeej,

Har för er som inte förstått, jobbat idag :) Tiden går fort när man har roligt och idag var jag så trött att ALLT var roligt. Bjöds på mycket opera och mobbning idag, haha. och så kom syster Emma på besök på lunchen ;) Det va ju trevlans du ;)

När jag kom hem så satte ja mig i soffan med nina, hon spela tv spel och jag glodde medan jag halv glodde på datorn. La mig i sängen efter en stund, somna i tio minuter typ, sen vare käk ;) Käka, duscha, städa rent på mitt rum där lilla ganska jätte stora jack ska få bo när han kommer =) Sen duscha jag, bytte om till mysdress och nu ligger jag här med ett glas vatten :)

Är riktigt trött så jag tänkte somna till något så underbart som "Den bästa sommaren" KANSKE VÄRDLENS BÄSTA SVENSKA FILM!!!!!!!!!!!!!!!!! älskar den, hahah skrattar ju rakt igenom :)

Neeeeeeeej nu ska jag börja glo på den, och du, tänk på att inte ta bort en fluga från din väns panna med en yxa

Dagens Hanna

SÅ JÄVLA SEXIG ÄR JAG NÄR JAG JOBBAR



brunnar

Lärde mig väldigt mycket om brunnar av den "vise"mannen Linus idag.

Börja med att han hoppa på en K-brunn och va lycklig över de!
Jag - öh, du vet att de där betyder Kondylom, Klamydia, Canser med K osv..
han - HAHA, nä men jag är lite nojig över de där..

Så nu ska jag lära er vad han lärde mig

A-brunn ..  Betyder otur och du måste knacka dig själv på ryggen tre gånger

K-brunn .. Betyder tur och dom är bäst

S-brunn .. Betyder Stop eller Start, om du går på en Kbrunn efter att du gått på en Sbrunn så gills de inte. så du måste gå på ett S igen för att starta

R-brunn .. den värsta brunnen du kan gå på. går du på den här så försvinner ALLA k-brunnar du samlat ihop under ditt hela liv! INTE BRA! Du kan dock rädda dig, gå på en V-brunn inom 5 minuter så löser sig allt. annars är de ute med dig.. .



Sen gjorde jag nya regler och sa att om man hittar en kula betyder det  att man har kul HELA dagen, så hitta jag och linus en kula. Inte vilken som helst, utan en BRUN..

Brun kula = SKIT KUL!

de märjks att vi är trötta på jobbet va :)

linn

Limpan kommer till Gävle.
Linsanlinn kommer till gävle på antingen fredag eller nästa tisdag =D
DÅÅÅ BLIRE PARTEEY!

Kommer ihåg hennes pappas citat "börja fimpa ät limpa"
och att hon åt limpa och cola till frukost =D tufft!

Sen att vi alltid kollade på bigbrother och låg i hennes soffa och åt taragona choklad framför OC =) bäst


ryggjävel

Fan, har aldrig ALDRIG haft såhär ont i ryggen, de verkligen smärtar .. Lära gå ner och lägga mig i sängen för att jag har så ont, de gör ont när jag ligger, men inte lika ont!

Kunde knappt äta, varje gång jag "luta" mig fram för att ta en tugga så gjorde de så jäääääääävla ont. Tårarna var helt seriöstt nära nu. Fick skynda mig att äta upp och gå ifrån köket. FAN ATT DE SKA GÖRA SÅ JÄVLA ONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Mysdagen

Idag ska jag och Nina kolla på film hela dagen, ända pausen ska va när vi går till ica eller äter mat, hihi. bra ju!
Jag jobbar imorgon så de är skönt att vila ut såhär på söndagen när man är trött och besviken.
Jag saknar Elin nu.. och en till lite


HHAHAHAHA snygg, men jag får se ut såhär idag


Gårkvällens outfit

Ja, så här såg jag ut igår när jag gick ut,
Va ut med patrik och någon random brud han släpa med sig,
har aldrig vart så irriterad så jag tog 20 över 1 bussen hem, satte på mig myskläder och la mig i sängen och kollade på michael jackson filmen med nina.

Tack iaf till er som försökte få mig gladare :) puss



Till de här var de självklart massa armband, höga skor och sådär :)

Innan jag dör

Dessa saker ska jag göra innan jag dör :

• Få en super duper snygg kropp
• Cykla till Sthlm
• Flyga Helikopter
• Festa på ett tåg
• Vara i två länder samtidigt
• Vara med i lerkrig
• Ha ägt en Kamel
• Tagit reda på om Ahlgrensbilar-bilarna har olika smak.
• Hälla badskum i en fontän
• Köpa något som kostar mer än 100 000 kr
• Bo i ett annat land än Sverige i mer än ett år
• Välta en ko
• Rida på en ko
• Åka en riktigt stooooor berg och dal bana
• Surfa
• Läsa bibeln
• Gå och handla i pjamas
• Köpa 100 cheese brugare på en och samma gång
• Dricka Wiskey utan att tycka de är gott
• Kasta sten i ett glashus
• Simma bland delfiner eller liknande
• Vara med i korvätartävling
• Gå ner i vikt
• Flytta längre ner i landet


NEWYORK

Jag vill till NewYork.
Här får ni lite bilder + en vidjo från där,








parfym!

De här kom mamma hem med idag till oss,  plus en massa godis!
Ibland är de tur att hon åker iväg, för då väntar de något gott när hon kommer hem ;)
hihi.. .

Jag ska snart ringa patrik och kolla hur busigt de blir ikväll =D han fyller ju år idag :D wwej =))


dagens Hanniiiiii

Nu är mamma hemma från USA där hon vart ett tag, fått lite stuff och nu är jag sugen på pparty =)

Här är dagens outfit



Klänning - GinaTricot
Skor - Scorett
Smycjken ska snart på :)

katastrof

Hej bloggen,
idag var det KAOS.
Började först med jobbet, riktigt jobbigt idag, värre än någonsin, och arbetsledarna var värre än vandligt. Helt sjukt vad vi fick slava i flera timmar utan rast som vi blivit lovade, blir nog ett snack med chefen snart,, så här ska de inte gå till.. . Slutade iaf med att de regna som fa-an och vi hoppade i bilen.. Körde mot stället där vi lämnar soporna och PANG så blir vi påkörda från sidan, en rejäl jävla smäll då bilen som körde in i oss fått vattenplaning och inte hade en chans att stanna. . Behövde inte jobba mer för dagen och satt i kontoret, snacka skit och bakade under tiden.. .

STOLT ÄR BOVEN IAF! så nu vet alla. Han utsat mitt liv för fara!!!!!!!!!!!!

Drog ner till stan, lukta på parfymer och kika runt :) Träffa pappa som bjöd på käk, mycket bussigt tycker jag =DD och sen så köpte jag två klänningar. PRICK när jag hoppa på cykeln hem så börjar de spöregna (y) weej!

Nää, nu ska jag städa ruymmet och duscha, sen blir de fan sova. Är helt slut =p PUSS

gavlegårdarna

cha cha bloggen.
sitter ensam hemma hos raffe nu och chillar galet, låg i soffan efter maten. Somnade tydligen och vaknade av att raffe stack ivg på stan och då hade nina, amanda och virrba redan dragit :p så ah, nu sitter jag här och ska snart springa till butiken och köpa en risifrutti till frukost imorgon och kanske lite chips som jag tänkte svulla i soffan medán ja väntar på folket :p hihi.

Att jobba får fresten bra, mycket bättre än i sätra. Här snackar vi stooor skillnad och dagarna går faktiskt fort.. Dom andra kan klaga på att tiden går sakta, tur för dom att dom inte vart i  Sätra alltså :p höhö. Börjar sju och cyklar från sätra halvsju. Förstå vad de svider men de är juu värt pengarna :)

Har redan planerat tre saker jag ska göra för mina pengar som jag kommer tjäna. tre saker som  jag skiter i vad andra tycke om och verkligen VILL göra..

Ena saken är att åka utomlands med Elin och JG (?) Jag och JG röstar på Ayia Napa, Elin vet inte att de är varmt där. HAH
Andra saken är att köpa en kamera, behöver inte vara bra men behöver verkligen en ;)
Tredje saken är hemlig, men den handlar om att förbättra mitt självförtroenda  och jag bajsar snett i avd andra  tycker ;)

Näääääääääääää, nu ska jag fortsätta att sakna.... sen gåiväg till konsum.


what you crying about? - You got me

Whenever you need me, I'll be there




arrrrrrrrrrrrg

SÅ JÄVLA ARG/LEDSEN/BESVIKEN ATTT JAG INTE VET VAD JAG SKA GÖRA

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Disco

Fyfan, nu ska jag åka och jobba, vet nui hur de känns? - som att jag ska åka och jobba
hähäh skämtosido, jag kommer nog avlida idag. PLUS att de kommer ske STORA förändringar ;)
mer om de senare. Nu ska ni få se hur de går till när våran familj åker bil :)

De är jag, mina systrar mikkis, emmea och nina och RalfAlf som är medverkande ;)


Jag ångrar ingenting

Jag ångrar verkligen ingenting i mitt liv just nu, allt som har hänt bra som dåligt har fått mig att bli en starkare person, inte ta skit från någon men ändå vara en ödmjuk människa, visst jag kanske har saker att jobba på, som att visa känslor och sådant, men jag tror att det kommer med tiden och just nu känner jag inte att jag behöver visa känslor..

Jag ångrar ingenting som jag gjort, jag kan väl tänka tillbaka och tänka "jag skulle inte tolererat det där, jag skulle sagt ifrån, jag skulle gjort det här eller de där" MEN det är ändå saker som fått mig att bli den person jag är idag!

 Im the most important thing in my life


Fre-dagis

Här hade det vart en jätte rolig film om inte jag glömt min sladd hos RalfAlf, så ni får se på måndag nog :)

Tänkte berätta om min fredag.
Vaknade bakis som en gris efter fyra timmars sömn, så heeemskt.. Satte typ upp håret, tog på mysdressen och åkte hem till RalfAlf och Nina där jag la mig i en fotölj och klaga på mitt liv ;) haha. Umgicks med herrskapet, RalfAlf gick dock och spela biljard, Då kom min Elin och kika förbi, kollade på björngustavssons filmen och mös sönder..

Kvällen slutade med att jag och nina låg och spela GTA :)


PS. vimmelbild från sista april <3

SYSTRAR

Varför är kakor godare än mat??? - I DONT KNOW!!!



Har iaf vart på lager157 idag med mina kära systrar Miccan, Emma och Nina. Sen "ralfAlf" som körde fordonet dit ;) Myste runt lite, shoppa lite, åt lite, drack mycket. Haha. Dagen bestog nog mest av sång. Jag lever i en musikal och jag ÄLSKAR de!  När fyra tjejer och en karl sitter och skriker ut ted gärdestad låtar som ingen egentligen kan så är de nå fel ;)

Emma somnade iaf på Ninas axel på vägen hem och Nina somnade på min. Dom är gulliga <3

Tänkte skriva i de här inlägget att de är nå fel på min mobil, att jag inte får några sms, haha. och nu kom dom, 16 stycken på rad =D weej

Vimmelbild

Bild från igår :)


Nämnde jag föresten att jag blev nerprutad helt och hållet i skumpa? Inte okej.
Och att jag idag  har pillat ut glas och sten  ur foten som gör så sjukt ont? Inte okej.

Jag saknar dig!


Solig dag på fjärran för en vecka sen med bästa vän <3


Solig kväll i slutet av maj <3

Jag saknar dig solen, det kan vara liiite skönt med regn om det varar under en timme ungefär, sen blir de inge kul, vädret är deprimerande och jag är bakis. MEN jag har världens bästa vän :)

GårkvällensHanni



Hade sortsdräckt på mig igår, helt snyggt men gör de svårt att kissa (a) haha, måste ju ra av sig ALLT och även skärpet. Men de va snyggt, lite udda för att vara i Gävle och jag gillart

två dagars ;)

Jag och Elin skulle ta de lugnt igår, ligga hemma och kolla film och bff..

MEEEEEEEEEEEN våran chillkväll förvandlades till en viiiild partynatt. Helt insane var det. Var egentligen inte så taggad, men drog hem till elin, drack lite till Parins Hiltons BFF haha, skönaste förförfesten. Sen drog vi til brändabocken, mötte Claes som fyllt år precis, drog med hela sällskapet där till Goya,

faa.-an va mycke som hände. Ibörjan satt alla och drackl några glas skumpa som claes bjöd på :p Sen så fortsatte de bli drinkar heeeela kvällen av olika människor, Jag blev hotad och fick ha två vakter efter mig vart jag än gick och vad hade jag gjort ? - Jag hade RÅKAT spillt lite skumpa på en random snubbe. Alltså INTE mycket. Men han sa att jag aldrig skulle kunna åka till sthlm, dom skulle vänta på mig utanför, jag va död efter ikväll och blablabla.. Han va faktiskt jääävligt läskig.. Men vi dansade sönder och grejer, sen så kom Oliver och bävern dit, haha, tror dom skulle typ rädda mig från början men mordhotaren va borta.. så vi gickk mot dom till nordea, jag mötte en ny person, sa hejdå till Elin och sen fick jag skjuss till sätracentrum av Tobbe i klassens kompisar? Vet bara att jag satt i ett flak och gick hem i världens jobbigaste skor!!

Men de va najs



En Hanna på förfesten på brändabocken =D weho

Stilikoner



Mischa Barton
Sienna Miller
Ashley Olsen
Nicole Richie
Mary-Kate Olsen
Victoria Beckham
Kate Moss
ME !!

JAG VAAAAAANNN!!!!!!

WEHIOOOO, i lördags när jg va på mingel på en hårsalon så fick alla varsin lott, man kunde vinna priser och JAG VANN FÖRSTA PRISET!!!!!!!1 WEHO vad glad jag blev när jag hörde att hon talat in på telefonsvararen :D ihi vad haäppy alltså :)
TROR priset var att fixa ögonbrynen, klippa håret och färga håret (?)

Jag är så känslig när de gäller mitt lååånga fina hår =) Så jag väljer attt bara toppa, KANSKE slinga ljusa slingor eller färga håret mörkare och sen så får dom väl försöka fixa ögonbrynen om dom hittar några ;) höhö,


SHITT vad glad jag blev ;:D skrek rätt ut haha, undrar om jag väkte victor?

Gårkvällens outfit



väldigt enkelt och en riktigt färgklick, men de fick duga. De va ju ändå en onsdag ;)

2 timmars sömn

Igår så vart de party, ibörjan va de inte skit kul men de blev de iaf :) Tycker jag, med lite söta människor blir allt bra. Trodde jag inte skulle känna någon men två klasskompisar var där och dom jag inte kkände känner jag väl nu. höhö.

Kom hem halv 5 imorse (?) när jag va ute och gick i spöregnet i andersberg ensam på min färd hem så fick jag höra att bävern och oliver va ute och åkte bil (de ända livet dom har ;] ) så dom kom och hämta mig, hur dom hitta mig vet jag inte eftersom att jag inte visste vart jag var :) Men de va typ snällast NÅGONSIN!

Däcka i sängen vid halv sex, vakna halvåtta och trodde att de va typ inbrott eller något här MEEEEEEN de va bara vinden ;) helt seriöst alltså. De regnar och blåser så mcket så jag trodde att de va folk nere i vardagsrummet :p Så jag sprang ner, men de va självklart ingen här :p och nu är jag för spänd och pig för att somna om =)



Söt kategori melinda har mig i va?
hur sött som helst att hon har kvar den ;) Gjordes för hur länge sen som helst =D hah


hos Melindicat

Sitter hos melinda, har egebntligen skit brottom :p hahahah men nu ska jag vi springa til bussen
PIUSPUSS

En gammal bild


Leighton Meester - Body Control

GossipGirl stjärnans nya låt :)





Måste faktiskt säga att jag digga den från första stunden jag hörde den!
Så den här låten kommer jag utan tvek lyssna sönder på ;)

Dagens Hanna


Såhär ser jag ut idag :)

Har precis kommit hem från stan, var där med bästa MElinda, kolla runt lite och sådär :) Köpte bara gurka och morötter, haha och sen smink också kom jag på nu :) Både fondation och puder :)

Men mina damer och herrar, nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, ikväll blir det nämligen fest och en party outfit kommer nog senare =) Är poolparty jag är bjuden på så då blir de en lite mer beachlooking look :D haha kul att säga "beachlooking look" :) Blir några lockar, en klänning och sådär som vandligt =)


godmorgon

Cha cha
sitter i soffan, dricker te och kollar runt lite på tv =) Helt skönt, skulle egentligen ut och powerwalka halvtio imorse men sovöver (a) haha men jag kan ta rundan ikväll PLUS att jag faktiskt gck ut och gick 40 minuter igår kväll runt 10 tiden, inte fyskam :)

Allefall så ska jag dricka upp mitt te som jag börjat dricka för att få igång förbränningen i kroppen på morgonen, smoothies som jag i vandliga fall dricker tar jag senare på dagen =) Efter jag druckit téet så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för en dag på stan med bästa Melinda. Tror vi skulle ta 1 bussen så jag ska snart sätta lite fart =)


Tycker Te är skit äckligt, speciellt grönt te utan socker, hounung, citron eller mjölk..
Men jag överlever när jag har min söta kopp



Paris Jackson

Okej, felåt mitt tjat om michael jackson, men hallå.
Är inte de här gripande?
Kunde jag gråta så skulle jag gråtit!


dagens hjäte

Ah nu börjar den kategorin igen.

Dagens första nominering går till ett citat,haha. Citatet "kontakta min assistent om ni vill nå mig, jag är för dum för att förstå mig på en telefon!" anledningen till det är för att min mobil inte vill som jag vill ALLS! Är ju den där rosa samsung touch mobilen och jag är inte van vid samsung alls och kan därför inte göra vissa saker.. Detta citatet stämde in och fick mig ett riktigt gott skratt :)

Den andra nomineringen går till Michael Jackson som gjort mig sysselsatt idag. Först med den där filmen jag prata om innan, och nu är de minnescermonin, senare kommer en konsert och en dokumänter. Just nu vill jag verkligen lära mig ALLT om michael jacksons liv. Må han vila i frid♥
åååh just nu spelar dom låten jag och Kristin uppträdde till när vi gick sexan på stora sätra =)ryser

Den tredje nomineringen går till min kära lillasyster Nina som gjorde så jag fick god mat i magen idag. Hon skrev helt plötsligt "vill du äta på stan med mig?" vem tackar nej alltså? inte jag iaf. och därför behövde jag inte diska efter mig heller =D big up på den!

Vinnaren är självklart Nina, min älskade lillasyster som jag verkligen älskar till döden,. utan dig är jag ingen. du gör mig hel älskling :) ♥ Så trots att hon tvinga ut mig i regnet så fick jag träffa henne en snabbis, mat i magen och skratt av minnen =)




Syskonkärlek ♥

hemskt

Ligger och kollar på minnescermonin av michael jackson,
fan sorgligt alltså..

Hans musik har ALDRIG tilltalat mig och den ÄNDA låten jag kan sjunga med liiite till är "billie jean" för den fick vi sjunga på musiken i högstadiet (a) haha. Men idag har jag kollat på en serie som var i två delar om hans liv.. Så hemskt att se, fått veta MYCKET jag inte vetat.. börjar till och med tycka att han är bra. OCH SOM HAN DANSAR!
helt sjukt att han skulle behöva dö innan jag skulle öppna ögonen för hans musik.. .



Kaffe Frappe

cha cha,
sitter och dricker Kaffe Frappe som jag har gjort aaaaldeles själv (nästan) haha.
Tänkte skriva hur man gör här för de är verkligen super enkelt, super gott och bra för dom som vill lära sig dricka kaffe, smakar typ glass =) MUUUMS




Du behöver:
♥ Mjölk
♥ Kaffe
♥ Is
♥ Mixer

Gör såhär:
♥ Ta ett glas, häll i hälften mjölk och hälften kaffe. (fyll inte hela glaset)
♥ Häll i allt det i mixern, tillsätt ca 5 bitar is och MIXAAAAA
♥ KLAAAAAARRRRT!

vill ni ha någon smak på eran frappe så hänvisar jag er till vejns =)

bolibompa!

cha cha
ligger i soffan och drack nyss upp min kopp med äckel grönt blä té som jag tvingar mig själv att dricka.. fyfabian alltså ;) Medans jag sitter vid daton så är bolibompa på i bakrunden också :) haha, häärlgt alltså =)

Dagens planer är att köra någon form av träning, kanske dra in till stan och sen vara med elin om hon hade tid (?) fattade inte riktigt hennes svar :D haha, men de är ju bff på tvn idag så de måste ju ses. FAN vad jag älskar de patetiska programmet, har sett alla avsnitt kanske tre gånger, huur bra som helst =) mijao.


we're the three best friends



Jag saknar att vara alla tre, mimmi, sluta åk runt i hela sverige och kom hem till gävletrakterna igen så jag och elin får kramas med dig!

Bara att lyssna på låten och njuuut av den vackra bilden!


Ny shoppat =)

Idag har jag och mamma haft en riktigt mamma och dotter dag :) var först på tågstationen och fixa en sak, sen ute och handla =) Blev mat på IKEA och sen en snabbis på köpis :) Köpte två "tunikor" på Gina =)


Hannii


ett litet egokort bara :)

godermorgon

måste börja vända tillbaka dygnet snart alltså, om en vecka ska jag cykla hemifrån klockan SJU för att jobba, ska alltså gå upp ca halv sju.. shitt va hemskt. Kan ju inte säga att de är något jag längtar till :) haha.

No plääns idag, ska kanske ner på stan och så ska jag köpa laktosfri jogurt till mina smoothies, eftersom att jag är intolerant :) Är på riiktigt bra humör idag känns de som, och fick nyss en GAMMAL låt på gärnan :) Lysnar ni på den så kan ni kanske förstå mitt humör ;) höhö



hähä, spiderpig.. de va inte igår  va ;)

Ta mig tillbaka!

Shitt vilka känslor som kommer upp när jag kollar på bilder från New York, har en kompis som är där nu och att se hans bilder får mig nästan att vilja gråta.. Alla bilder han och hans kompisar tar, tog vi fast med massa julbelysning och mörkare himmel.

Kan aldrig tänka mig att tillexempel Time Square är samma sak när de inte blir en svart natt. För shitt vilken känsla det är att gå runt där.. jag SKA dit igen under mitt liv, eller till något annat ställe i USA. Miami och Newyork har vart mina drömmar hur länge som helst, och att få uppleva NewYork är de finaste och bästa jag fått.. Tack Mamma ♥



Dagens Hanna

Cha sötnosar,
ligger i sängen.. har inte legat i sängen på mer än en vecka (?) kanske mer än två? håller inte koll riktgt. Iaf så hade jag glömt hur underbart mjuk och mysig min säng är så nu tänker jag inte resa mig ur den på hela dagen! Kaaaanske drar till ica och köper moröötter och dipp (?) annars så ska ja ligga här och njuuuuta av livet =) Är ju söndag och de är en vilo dag, har ju faktiskt städat och vart i fullgång hela helgen, så jag FÅR ligga och slappa :) så det så!

Så här ser jag ut idag iaf, självklart är mysdräkten på =)


hille och mys

Igår så var jag och elin först ner på stan, gick på ett mingel hos en frisör och fick en goodiebag och jag blev stylad i håret, tycker dock inte att min "styling" var något att skryta med då frisören inte använde spray och lockarna som hon gjort åkte ur håret efter någon minut =) Fick iaf beröm över mitt hår, hur långt och vårdat de va :) Jag berätta att jag gjort egna uppklippningar, de gillade hon inte så mycket, alltså de va inget fel på dom men hon sa at hon själv inte skulle våga göra så mycket uppklippt i så långt hår (a) hihi.

Aja, sen så drog ja hem i typ 20 minuter och tog bussen till hille med elin, skulle grilla men vi var inge sugna på kött så vi köpte nudlar och en majskolv var och så grilla vi majsen och åt nudlar på sidan :) Medan jag och elin åt och johanna och sandra grilla så kom de dit lite killar.. Vi bada, duscha, skratta och mös hela kvällen :) sen så åkte jag och elin med killarna hem till en av dom och satt där ett tag :) Sen drog vi hem, heeeeelskön kväll alltså :)


ni kan inte fatta hur rädda vi var när bilden togs =) hahha




Resan till Hille

svar till petter nicklas :
Skorna passa utmärkt



Ja igår tog vi oss alltså till Hille,
började med att jag och elin  tog oss till bussen som vi mötte johanna vid.  MEN när vi hoppa av bussen så visste vi inte vart vi skulle gå någonstans så vi fick fråga en person om hjälp och vägen dit var lååååååång, fick ta flera pauser och packningen var tuuuuuung. helt insane alltså :p Johanna sa hela tiden "efter den där kurvan är de!" och jag kan ju säga att de va kanske 15 kurvor. haha, våra axlar var DÖDA när vi kom fram :p

Gick in, spela kort och börja vänta på sandra, var i stugan INNAN 8.. gick ut till stallet och johanna mocka och jag och elin var typ simple life endligt johanna och de kan nog stämma.. Vi hitta en traktor och när jag satt i den så dök viktoria upp från ingenstans. SHITT va chockad vi blev alltså :p men de va jätte kul =D Så vi satt på några bänkar ett tag och sen skulle vi in och förbereda maten och så.. eller vi TRODDE att sandrav va redo för de, MEN hon kom inte förrän HALV TOLV.

Och innan de hann vi göra en del
- Jag fick inte upp toalett dörren efter att jag låst och fick sprina en ute väg in igen (toaletten var alltså i baklås)
- Vi spelade kort
- Vi var hungriga
- Försökte få igång musik (gick inte!!!)
- Badade benen i poolen
- Jag satte igång ugnen och tände nästan eld på huset (hade sandra kommit 20minuter senare så hade det nog börja brinna, utan tvek alltså.. . under tiden vi märkte att de va farligt så var de KAOS! )

Sandra kom iaf. räddade huset och sen började vi göra i ordning maten. Runt 12 fick vi äta haha, härlig middag efter att ha ätit en korv på hela dagen =) Sen badade vi i poolen, myste inne, satt runt bordet och drack cola medan vi skvallrade och snacka skit typ :) Adde kom och hämta mig och elin runt två tiden =)

Bilder från vårt äventyr =)

påväg



LÄSKIGT



Elin är modig!



Simple life



Hästen som inte var så jätte farlig



Bada benen



Hanna grillar



BADAAAA



bby

cha cha

Sitter i ett hus ute på landet i hille och schillar galet. Har inte käckat, och inte ens startat grilen! vare nattmat här eller? :)
Viktoria kom förbi för en stund sen, lite coolt att hon bode här brevid alltså, haha =) Så vi stog ute på gården vid tracktorn och prata med henne :)

Har fresten vart och badat med Elin, Adde och Wille idag, ute i brädviken, hur mysiut som hellst =) hade typ picknik också. korv mä brröd! och kepsup!!
Sen drog jag in till stan och mötte pappa. köpte skor och sen sprang jag hem till elin, men hon dusha så jag kola på brödderna leijonhjäta med adde och wille så längge :)
Sen drog vi hem till mig, fixa och fick köt av min älskade mor =)
Sen sprang vi till willys, tyngaste väskorna NÅGONSSIN!! :D
Ah ellefall, vi möte johanna och sen så drog vi till hille, våran resa hit och hur vi har de kommer senare =)
Jag måste va sosial nu =)

rip

Rip mig själv just nu
jag håller nämligen på att DÖÖÖÖÖÖÖÖ
Har hittat vääärldens finaste skor som jag vill ha med hela mitt hjärta, alltså dom är SVINfina och påminner om ett par från gucci, ni kan inte förstå :( ååh.

Felet är bara att dom kostar 750kr (inte så mycket med tanke på hur dom ser ut)
oh jag har inte pengar till de JUST nu,
får ju inte lön förrän 25e augusti och då kan jag looova att skorna inte kommer finnas kvar =(
eftersom att jag la undan de sista paret idag som råkade vara MIN storlek.

alltså jag mår fan psykiskt dåligt av de här =( fan!

någon snäll själ som vill låna ut 750 kr som personen får tillbaka garanterat den 25 augusti 2009???????
=(

cha cha

TRE ORD RÄCKER, JAG ÄR LÄCKER!



Pussilago

cha cha bloggen
Kom fem för ett tag sen från heldag med Elin, halvdag med Johanna och kväll med Sandra =)

Dagen började med att jag och elin åkte ner på stan, kika runt en snabbis och sen drog vi till fjärran. Bada lite, "sola" lite och chilla galet lixx. Hel mys!
Efter de cykla vi in till stan och mötte Johanna, gick runt med henne och sen satte vi oss på uteserveringen på wejns idag igen och njöt av värmen, sommaren och sällskapet =) Drack världens godaste cream caramel kaffe frappe! FYFAN olagligt god alltså! min nya faborit!!!!
Satt där i nåra timmar till dom stängde då Sandra kom, först var de världens kaos och vi trodde vi hittat elins cykel, jag och elin blev som galna! Sen blev vi jagade av några moppepojkar :s riktigt äckliga!!

Planerade min helg helt och hållet och så :) Blir inte annat än pöörfääkt det här alltså :) <3
Sen drog vi in till stan, träffa lite folk och sen drog vi hem :) Jag och elin åt vårt håll och johanna åt sitt, släppte av elin och cykla hem :) Unnnnderbar dag!


Cream Caramell Kaffe Frappe från wejns! helt underbar.

Där ser ni föresten mitt nya nagellack som jag köpte i morse =) neonrosa! MELAJK
och de lyser verkligen!


tjabbalabbala!

Hej :)
Har egentligen bråttom men kände att jag lära skriva ändå ;) Skrev ju aldrig sammanfatningen iår så den kommer senare =)
Idag är de typ tisdag (?) ingen arning faktiskt, och jag ska åka och bada med Elin som är ledig idag =) Fast sen jobbar hon till på fredag igen satt =p Helgen blir kanoners de vet jag redan nu :) Sen nästa vecka är min sista vecka i frihet, sen börjar jag jobba på gavlis. FYFAN vad jag o-längtar =)

Nu ska jag in och lämna en check på banken, sen kolla rean på H&M och sen bada :D pusspuss


Dagens Hanna

Ja vi kör en dagens medan vi ändå håller på ;)



Väska - H&M
Linne - Cubus
Armband - Turkiet, H&M, hemma gjorda
Shorts - Om gjorde jeans :)
Mobil - tele2.se

Jag är allt bra finurlig. Borde ijentligen sova. Men tänkte kanske skriva vad jag gjort under tiden jag ine bloggat innan, får se :)

HELIGA HANNA

JAG BLOGGAR!!!!!!!

Jani kära läsare, här sitter jag och skriver alla orden som kommer ur min hjärna i word igen, skriver faktiskt alla mina blogg inlägg i Word innan jag skriver här, på så sätt blir de inga stavfel! men de är en hemlis mellan mig och er, Schyy!

Kom hem för ett tag sen från en mysig hel dag. Började dagen med att Raffe kom och hämta mig och Nina, vi åkte till Söderhamn och bada, eller typ söderhamn iaf. Myste lite, sen så åkte vi och handla, sen fick jag skjuss hem.. Fixa mig och drog till stan och mötte min bästis, hon heter Elin!!!!!!!!! Vi käkade och sen tog vi en glass =p.. Cykla hem till mig, elin fick present och vi hämta badkläder.

Cykla till Lexe badet och kolla när melinda bada, haha. Sen åkte vi hem till henne och spelade kubb, bara jag melinda och elin. Jag förlora vilket lag jag än var i, så ingen vill vara i mitt lag HAHA :) riktigt mysig dag iaf =) morgon dagen blir nog också fin!


En Hannas Mat



Ett Eggs mat =) (så hon kan kopiera bilden HAHA)




10 kr för dessa mumsigheterna :)

RSS 2.0