Dag 1-3

Första dagen så började med att vi reste dit, redan på tågstatuon här i gävle så träffade vi två tjejer som skulle bo på grann hotellet vilket var riktigt najs, så vi höll ihop med dom hela resan. När vi kom dit checka vi in och sen la vi oss i barnpoolen. Gävle tjejerna kom senare och hämtade upp oss, vi gick till deras hotell och fixa lite saker i baren där, köpte biljetter inför veckan och så :) sen gick vi ut och åt på en italiensk resturang.. drog till hotellet och fixade oss för fest.

Blev först förfest på vårt rum, sen drog vi till grabbarnagrus och vidare till norgebaren där de va lite kareoke. jag och elin tröttna och sprang barrundan runt i aiya napa för att checka läget ;) Helt underbar stad :)



De här var en av de ända bilderna vi tog den dagen :)

Dag 2 så vaknade vi och sprang och väckte gävlebrudarna, ville ju till stranden :) Tog en taxi till party stranden nissibeash där vi hängde i 6-7 timmar. Kan med handen på hjärtat säga att vi badade HELA tiden. Gävletjejerna tröttnade efter en timme eller så och åkte hem. Jag och elin träffade några norrmän som vi hängde med och badade med hela dagen.

På kvällen så gjorde vi oss i ordning och sen gick vi ut mot poolen för att ta fina bilder, då ropade några killar på oss "rum 23" kallar vi dom :) Vi blev uppbjudna till dom på förfest och gick upp där. ibörjan var de mest chill men de blev snabbt fuuuuuuullt ös :) 4 till tjejer kom dit och vi stog på bord och stolar och dansade hela tiden :) Sedan drog vissa ut och vissa inte :)






Dag 3.

När vi vaknade dag3 så trodde båda att jag skulle må dkit dåligt, haha men de gjord ejag inte, var uppe innan elin och var jätte pigg och glad :) Vi bytte om och gick ner till poolen. låg först på madrasser i några timmar och sen så på solstolarna. På kvällen så drog vi först på pizzafest på hotellet, de va inte så bra men de va lugnt :) Sen blev de förfest på 23an igen :) riktigt kul där alltså. Drog sen vidare till grabbarna grus, träffade killarna som fick heta "123" resten av resan på en bar bredvid, en av killarna hade en dold talang som strippa märkte vi :) haha. När vi hade vart där så gick vi till blue moon bar som hade skumdisco :) Så vi sprang in där och festade galet alltså. riktigt rolig kväll :)


















Jag skriver om resten av resan en annan dag :) puss på er alla ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0